Engelsk uddannelse

Bliv ekspert i verdens lingua franca

Brænder du for engelsk? Mangler du at læse engelsk som HF enkeltfag eller vil du bare lære engelsk, så du kan tale det på din rejse til udlandet?
Viser 1-20 af 67
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 67
1
2
3
4

Engelsk uddannelse på højskole eller universitet

Du kan vælge at tage en engelsk uddannelse på Bachelor eller Kandidat niveau, hvis du gerne vil lære om blandt andet: lingvistik, historie, sprogets opbygning og litteratur. Du kan vælge at læse engelsk på et universitet i Danmark eller udlandet, og ofte skal du have haft engelsk på højt niveau (A niveau) i gymnasiet eller på HF.

TOEFL test til at kende dit niveau i engelsk

Nogle steder skal du også tage en TOEFL test, som er en engelsk test, der er med til at vise, hvilket niveau du er på i engelsk, og hvor du kan starte. En TOEFL test refererer til en international standard, som du også kan bruge i udlandet. 

Læs engelsk på universitetsniveau i Danmark eller udlandet

Overvejer du at læse en engelsk uddannelse på universitetet i Danmark eller for eksempel London, så kan det også være en god ide at tage en TOEFL test inden. Oplev studielivet i London, New York, Sydney, Los Angeles eller Dublin. Hvis du læser en engelsk uddannelse i København, kan du også tage på udveksling i et engelsksproget land. 

Med en engelsk uddannelse, hvor du også studerer på engelsk, vil du kunne rejse  ud og arbejde i andre lande. 

Engelsk uddannelse

Lær engelsk på en sprogrejse

For dig som vil ud og se verden og samtidig lære engelsk kan sprogrejse eller studier udenlands være et godt alternativ. Du kan både vælge at læse engelsk eller tage en engelsk uddannelse på en sprogskole eller på et universitet i udlandet. Ofte tager du kontakt via en skole eller institution i Danmark, der hjælper dig med al planlægning på din engelsk uddannelse.

På en sprogrejse møder du også mange andre unge, der også lærer engelsk, og det er meget socialt.

Engelsk uddannelse via fjernundervisning

Vil du gerne have mere fleksibilitet, når du læser din engelsk uddannelse? Så er det måske noget for dig at tage en engelsk uddannelse via fjernundervisning. Når du læser engelsk online, så kan du selv disponere over din tid i forhold til job, familie og fritidsinteresser.

Det er enkelt at læse for eksempel engelsk på A, B eller C niveau via fjernundervisning som et HF enkeltfag. Det eneste du behøver, er en computer og internet.

Nogle skoler tilbyder også en længerevarende engelsk uddannelse via fjernundervisning. Ofte foregår engelsk uddannelser på universiteter ikke online men som holdundervisning.

Engelskstudier som voksenuddannelse

Du kan også vælge at studere engelsk ved at læse en voksenuddannelse og for eksempel læse engelsk på D niveau. Hvis du behøver generel studiekompetence og mangler engelsk, eller hvis du vil gøre din engelsk karakter bedre, kan dette også være et godt alternativ.

Engelskstudier i udlandet med et bureau

Hvis du vil rejse udenlands og studere engelsk eller hvis du vil rejse udenlands og læse en anden uddannelse og få sproget med i købet, kan det være enkelt at kontakte et bureau eller en agent. De hjælper dig med at komme i kontakt med den skole du vil studere på og sørge for at alt går som det skal. Du får hjælp med al information om uddannelsen og landet.

Engelskstudier i udlandet uden et bureau

Du kan også vælge at studere udenlands uden en agent. Dette kræver lidt mere af dig men det bliver en festlig udfordring i stedet. Det er vigtig at tænke på at være ude i god tid. Ansøgningsdatoen ligger ofte meget tidligere en selve optagelsesdatoen.

Held og lykke med dine studier!

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Relaterede kategorier