Visuelt branddesign

Domus Academy
11 måneder
21.900 - 22.400 EUR inkl. moms
Heltid
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Startdato
Milano
september 2023 
november 2023 
februar 2024 

Om uddannelsen

branddesign

Studer visuelt branddesign i Milano!

Master i visuelt branddesign har til formål at uddanne effektive, dynamiske og alsidige visuelle branddesignere og brand managers, der er åbne for visionær innovation.

Karrieremuligheder: visuel brand designer, brand manager, brand strateg, grafisk designer, brugergrænsefladedesigner, produktstrateg.

Tag yderligere tre måneder og få en internationalt anerkendt dobbelt kandidatgrad bestående af en britisk akkrediteret Master of Arts-grad fra Regent's University London plus en akademisk kandidatgrad akkrediteret i Italien.

Se fem punkter om, hvorfor Domus Academy er det perfekte valg for dig!

  • Designkapital

Studér på en højt rangeret skole, der af internationale institutioner og publikationer er anerkendt som en af de bedste designskoler i verden. Oplev Milano, verdens hovedstad for mode og design.

  • Udfordrende designforskning

Arbejde på flere utraditionelle projekter med førende virksomheder og fagfolk. Skab forstyrrende designkoncepter, og forestil dig fremtiden gennem mulige og umulige scenarier.

  • Designerfaring og unikke karrieremuligheder

Deltag i masteruddannelser med kendte og fremtrædende designere. Udvid dit netværk af kontakter under vores workshops med nogle af de største virksomheder og studier. Få din praktikplads/erfaring med praktisk arbejde. Bliv medlem af et fantastisk globalt netværk af alumner.

  • Dynamisk og skræddersyet uddannelse

Tilpas din akademiske vej. Deltag i tværfaglige workshops, og skræddersy din studieplan til dine interesser og karrieremål.

  • Dobbelt master

Du kan læse et internationalt anerkendt dobbelt masterprogram bestående af en britisk akkrediteret Master of Arts-uddannelse fra Regent's University London plus en akademisk masteruddannelse akkrediteret i Italien.

På Domus Academy lærer du at kombinere teknologi med visioner, kultur og branding, når du designer nye, intuitive grænseflader. Du kan få en kandidatgrad i visuelt branddesign. Du lærer at identificere en virksomheds kernefilosofi, opnå en dyb forståelse af virksomhedens produkter og tjenester og designe innovative måder at kommunikere virksomhedens brandværdier og historie til kunderne på gennem fysiske, digitale og sociale medier.

Målgruppe

Programmet henvender sig til kandidater, der har en grad på første niveau og/eller professionel erfaring inden for visuelt og grafisk design, multimediestudier, kommunikation og marketing/brand management. Det er også åbent for kandidater med en baggrund inden for design, økonomi, ledelse eller humaniora, hvis de er motiverede for at udføre dybdegående forskning i fagområdet og har en stærk portefølje. Alle kurser undervises på engelsk. Et højt niveau af færdigheder i det engelske sprog er påkrævet.

Pris

Prisen for uddannelsen er 21.900 EUR. 

Pre-Enrollment: € 3.000

Tuition: € 18.900

September start koster 22.400 EUR. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Visuelt branddesign
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Domus Academy

Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Visuelt branddesign

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Visuelt branddesign endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9