Vis studentum.dk som: Mobile

Det Internationale Institut for Refleksterapi v. Lone Sørensen

Interesserer du dig for menneskekroppen? Vil du lære, hvordan du gennem tryk på forskellige zoner kan behandle alt fra søvnløshed, depression, hedeture, vægtproblemer til ordblindhed og meget mere? Så er en uddannelse som Ansigts Refleksterapeut, Neuro-Fod Refleksterapeut eller Japansk Lifting måske det rigtige for dig.

Det er Lone Sørensen, der er grundlæggeren af IRFI de Lone Sorensen. Hun er uddannet zoneterapeut, akupunktør og kinesiolog i København og Vejle, og i1983 blev hun uddannet som kranio-sakralterapeut i Tyskland. Derudover har hun gennemført hele 54 specialkurser i Danmark, Sydamerika, Cuba og Frankrig. 

Du kan være sikker på at få en kvalificeret uddannelse hos IRFI de Lone Sørensen.

Zoneterapi til handicappede

Lone Sorensen tog zoneterapien med til Argentina, hvor hun grundlagde og
ledede de tre første klinikker og skoler i landet. I gennem mange år har hun deltaget i internationale og latinamerikanske kongresser om behandlingsmetoder til handicappede børn.

Grundlag for Ansigts Refleksterapi metoden

Gennem årene har Lone Sorensen udviklet behandlingsmetoden Ansigts Refleksterapi. Grundlaget for denne metode er mange års studier og patienterfaringer. 

Ansigts Refleksterapi er baseret på:

  • indianske, vietnamesiske og orientalske kulturers behandlingsmetoder
  • de nyeste ortodokse neurologiske teorier

Temprana Terapi konceptet

Temprana Refleksterapi konceptet er udviklet med det formål at behandle og træne handicappede børn og voksne. Basen for dette koncept er Ansigts Refleksterapi, Neuro-Fod Refleksterapi og Hånd Refleksterapi.

I 2001 modtog Lone Sorensen 3 hæderspriser fra den argentinske afdeling af WHO for hendes ihærdige terapeutiske arbejde. 

Det Internationale Institut

Det Internationale Institut for Refleksterapi har skoler i hele 23 lande. Der undervises i Spanien, Danmark, Sverige, Finland, England, Irland, Polen, Tjekkiet, Grækenland, Jordan, Tyrkiet, Slovenien, Kroatien, Portugal, Holland, Oman, Japan, USA, Canada, Australien, Argentina, Mexico og Kina.

Du kan læse mere om de forskellige uddannelser hos Lone Sorensen på disse hjemmesider:

Hvis du vil have en international, kvalificeret og unik uddannelse, så er IRFI de Lone Sorensen det helt rette for dig! Send en interesseforespørgsel og få mere information her.


Vis alle uddannelser fra Det Internationale Institut for Refleksterapi Lone Sorensen

Video

Er du nysgerrig efter at vide mere om de fantastiske muligheder med refleksterapi? Hør Lone Sørensen fortælle om behandlingsformen og uddannelserne ved Det Internationale Institut for Refleksterapi Lone Sorensen.

Uddannelser

Private uddannelser
Alternativ behandling Sted Gennemsnit
Ansigts Refleksterapi København          
(19)
Farveterapi København
Forældrekursus i refleksterapi København
Japansk Lifting København          
(1)
Kosmetisk Ansigtszoneterapi Frederiksberg
Tibetansk Neuro-Fod Refleksterapi København
Webinar: Ansigts Refleksterapi Fjernundervisning
Medicin, pleje og behandling
Børn med særlige behov og mindre dysfunktioner Hele landet
  • = Udtalelse med tidligere deltager på denne uddannelse
  • = Der er en videopræsentation tilknyttet denne profil.

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Det Internationale Institut for Refleksterapi Lone Sorensen og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Det Internationale Institut for Refleksterapi Lone Sorensen

Suomisvej 2
1927 Frederiksberg


Evalueringer

Helle Brødsgaard Thomsen   |   12-12-2016
Lone er en fantastisk underviser med en kæmpe faglig viden.
          (5)
Lotte Thygesen   |   12-12-2016
Jeg holder nok aldrig op med at blive imponeret og beundre dette fuldstændige unikke koncept, Lone Sørensen, har formået at sammensætte, gennem en lang årrække, og hun bliver ved og ved. Lones viden , Lones formidling, Lones store ønske om vi skal være rigtig mange verden over , der kan dette håndværk. Fordi Lone ved det virker og vi andre ved d...
Vis alt
          (5)
Vibeke   |   05-12-2016
Jeg bruger det med god effekt til folk der lider af stress og uro. Jeg laver ligeledes kombinationsbehandlinger, hvor jeg kombinerer ansigtszoneterapien og fodzoneterapien, og mine klienter melder begejstret tilbage hvor dybere virkning de får, når jeg kombinerer på denne måde, hvor jeg ligesom får boostet kroppen og meridianerne både nedefra og...
Vis alt
          (4)
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Det Internationale Institut for Refleksterapi Lone Sorensen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Det siger andre om skolen
Uddannelsen talte til mig

For Anni er følelsen af at kunne et håndværk, der er så enkelt og kan hjælpe så mange mennesker, det bedste ved uddannelsen i ansigts-refleksterapi.

Læs mere
Det er en unik metode til at bri...

For Lone er det gennemarbejdede materiale en absolut fordel ved at uddanne sig ved Det Internationale Institut for Refleksterapi. Hun fremhæver også det unikke i at kunne bringe kroppen i balance på en naturlig måde.

Læs mere
Evalueringer
Det Internationale Institut for Refleksterapi Lone Sorensen
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
          (4,4)
Baseret på 27 evalueringer