Vis studentum.dk som: Mobile

Eyelash Extensions kursus

Dermatech-group
4 uger
8.300 DKK inkl. moms
Private uddannelser
Fjernundervisning
Kontakt for opstart

Om uddannelsen

eye lash

Eyelash Extensions kursus

At lave smukke dramatiske øjenvipper på kunderne er helt klart en klassiker indenfor ansigtsbehandlinger. Eyelash extensions er med til at indramme kundens øjne og tydeliggør derved også ansigtets kommunikerende kvaliteter i forhold til omverdenen. For vi kommunikerer rigtig meget med vores øjne alene.

Derfor handler det ikke kun om kundens ydre fremtoning, når man arbejder med eyelash extensions. Husk på – øjet er et vindue til sjælen. Derfor skal man som eyelash extensions tekniker virkelig mestre håndværket. Det lærer du på PMU-lines kursus Eyelash Extensions. Vi gennemgår alt det teoretiske og praktiske og lærer dig, hvordan du bedst imødekommer kundens forventninger. Derudover bruger vi altid kun godkendte og allergivenlige produkter. Kvalitet betaler sig altid, derfor bør du også vælge PMU-lines kursus Eyelash Extensions.

certifikat

Certifikat: Internationalt akkrediteret CPD certifikat med licensnummer, 3D stempel og ret til at drive virksomhed og få tegnet ansvarsforsikring i alle lande inklusiv UK. 

Dit udbytte

Succesfuld gennemførelse af alle teknikker og øvelser på kurset berettiger dig til et vippeteknikker-Internationalt akkrediteret CPD -certifikat i ”Single semi-permament eyelash extensions. 

Kurset Eyelash Extension består DEL 1 (online teori og øvelse) og DEL 2 (praktik). Det gør det muligt for dig at passe andet arbejde sideløbende, så længe du stadig afsætter tid til studier og øvelser. Hos PMU-line Danmark tager vi maksimum to elever af gangen på en uddannelsesdag for at opnå den mest effektive øvelse og forståelse for teknikken.

Prestige Awards

Ansøgning og adgangskrav

PMU-lines kursus Eyelash Extensions er for ALLE, der ønsker at videreuddanne sig til eyelash teknikker. Vores studerende er meget forskellige, og de placerer sig ligeledes forskelligt aldersmæssigt. Det giver vores kursus i Eyelash Extensions et bredere fundament rent menneskeligt, hvilket er en klar fordel, da vi ofte trækker på hinandens erfaringer både under og efter kurset. For at du får mest muligt ud af kurset, vil der imidlertid højst være tre studerende per kursus. Herved sikres du den bedste læring og rådgivning under hele forløbet.

Pris

Del 1: Kr: 2.626.-

  • Fjernundervisning Inkl. kursusbevis

Del 2: Kr: 3.984.-

  • Praktik på kursuscenter Inkl. CPD Certifika
  •  Startkit

Del 1 & del 2: Kr. 6.640.- 

Priser er ekskl. moms

Få information

 

Kontaktinfo

Dermatech-group

Juelsmindevej 57
7120 Vejle

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Eyelash Extensions kursus

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Eyelash Extensions kursus endnu. Bliv den første!
Åbent hus
april 2021
ma
ti
on
to
fr
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Du vil måske også være interesseret i: