Vis studentum.dk som: Mobile

Visuel Kommunikation

Den Skandinaviske Designhøjskole
24 uger
53.850 DKK Momsfri
Nej
Heltid
Højskoleophold
Randers
Kontakt for mere information

Om uddannelsen

Visuel Kommunikation

Visuel Kommunikation er et forrygende miks af grafisk design, interaktionsdesign og illustration. Du lærer at idéudvikle, researche og analysere dig frem til din egen personlige stil. Og du bliver udfordret på din nysgerrighed og får masser af brugbare værktøjer til at omsætte dine tanker til visuelle udtryk. Fra print og design til digitale medier, fotos og levende billeder.

Visuel Kommunikation

Dit udbytte af opholdet

Visuel Kommunikation handler ikke kun om layout udført på en skærm. Det handler også om at udforske nye og gamle teknikker og materialer. Du bliver klogere på typografi, layout, komposition, form og farve. En del af vores projekter kommer til live i hånden, og du bliver introduceret til analoge teknikker som tegning, træsnit og linoleumstryk.

Undervisnings form

På Visuel Kommunikation får du din egen faste arbejdsplads, hvor du kan fordybe dig i opgaverne, udstille din arbejdsproces og indsamle materialer, der inspirerer dig.

De fleste opgaver begynder med en grundig research og idéudvikling. Du får masser af vejledning af dine undervisere – både skolens faste lærere og de gæsteundervisere, som jævnligt kigger forbi skolen og afholder udfordrende og lærerige workshops.

Du kommer du til at arbejde med Adobe-programmerne Illustrator, InDesign og Photoshop. Vi giver dig selvfølgelig en grundig introduktion til de forskellige programmer og lærer dig at mestre dem, mens du løser opgaverne.

Underviser på Visuel Kommunikation

Du er i sikre hænder hos Mette Grønning, der underviser på Visuel Kommunikation. Mette er uddannet ved Edinburgh College of Art i Skotland med afgang fra Visual Communication. 

Målgruppe

Er et højskoleophold for dig?

Måske er du én af de mange, der overvejer at søge ind på en af landets arkitekt- og designuddannelser. Hvis det er tilfældet, er du i gode hænder. Vi har alle de værktøjer, du har brug for, og hvert år hjælper vi mange af vores elever med at klare udfordringen og komme helskindet igennem nåleøjet.

Der er ingen faglige krav til dig for at blive optaget på højskolen. Hvis du syntes design og arkitektur er interessant og spændende skal vi nok hjælpe og vejlede lige præcis dig, som du er.

Pris

Højskoleopholdet har en ugepris fra 1.900 kr. Dertil kommer andre udgifter, som studieturer og indmeldelsesgebyr.

Kontaktinfo

Den Skandinaviske Designhøjskole

Brusgårdsvej 25
8960 Randers

 Vis telefonnummer

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Visuel Kommunikation endnu. Bliv den første!