Vis studentum.dk som: Mobile

Møbel, Rum & Produktdesign

Den Skandinaviske Designhøjskole
24 uger
53.850 DKK Momsfri
Nej
Heltid
Højskoleophold
Randers
Kontakt for mere information

Om uddannelsen

Møbel, Rum & Produktdesign

På Møbel, Rum og Produktdesign er vi overbeviste om, at leg og eksperimenter er grundlaget for spændende design. De gode tanker opstår i hånden og får sit videre liv i tankerne – ikke omvendt.

Møbel, Rum og Produktdesign

Dit højskoleophold

På Møbel, Rum og Produktdesign er vi nysgerrige på verden, hinanden og alt det, der omgiver os. Vi tænker bæredygtighed – både på et universelt og et menneskeligt plan. Vi skal passe på vores klode og have blik for hinanden gennem gensidig respekt.

Vi bestræber vi os på at lave opgaver, der udfordrer dig, uanset hvilke forudsætninger du har, når du begynder på højskolen. Du lærer at idéudvikle og visualisere dine idéer – både med pen og papir, i støberiet og på vores velindrettede træværksted.

Vi vægter den praktiske tilgang til faget lige så højt som den konceptuelle, og du kommer du til at bruge masser af tid på vores værksteder, hvor du får rig mulighed for at arbejde med og afprøve forskellige teknikker og værktøjer.

Undervisningsform

På Møbel, Rum og Produktdesign kommer du til at sidde i en højloftet sal med masser af plads til at brede dine idéer ud. Du får din egen faste arbejdsplads, hvor du kan tegne, skitsere og bygge modeller. 

Du får masser af vejledning af dine undervisere – både skolens faste lærere og de gæsteundervisere, som jævnligt besøger skolen og afholder udfordrende og lærerige workshops. Undervejs bliver du også inspireret af de andre elever på Møbel, Rum & Produktdesign.

Dine undervisere

Møbel, Rum og Produktdesign bliver undervist af Kåre Brik og Rikke Frydensbjerg Østergaard, der begge har en stor passion for området. De har flere års erhvervserfaring indenfor feltet, så du er i sikre hænder.

Målgruppe

Er et højskoleophold for dig?

Måske er du én af de mange, der overvejer at søge ind på en af landets arkitekt- og designuddannelser. Hvis det er tilfældet, er du i gode hænder. Vi har alle de værktøjer, du har brug for, og hvert år hjælper vi mange af vores elever med at klare udfordringen og komme helskindet igennem nåleøjet.

Der er ingen faglige krav til dig for at blive optaget på højskolen. Hvis du syntes design og arkitektur er interessant og spændende skal vi nok hjælpe og vejlede lige præcis dig, som du er.

Pris

Højskoleopholdet har en ugepris fra 1.900 kr. Dertil kommer andre udgifter, som studieturer og indmeldelsesgebyr.

Kontaktinfo

Den Skandinaviske Designhøjskole

Brusgårdsvej 25
8960 Randers

 Vis telefonnummer

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Møbel, Rum & Produktdesign endnu. Bliv den første!