Vis studentum.dk som: Mobile

DSDH

Et højskoleophold ér en oplevelse for livet. På Den Skandinaviske Designhøjskole kommer du til at møde nye mennesker og få nye venskaber. Du bliver klogere på verden og får udvidet din indsigt – både i dig selv og andre.

den-skandinaviske-designhøjskole

Se verden med nye øjne

Kombinationen af design og højskoleliv kan noget særligt. Design handler om at være åben for verden og være i stand til at sætte sig i andres sted. Det er de samme evner, du får brug for, når du går på DSDH. Det sociale spiller en vigtig rolle i hverdagen. De fleste mennesker præsterer bedre, når de trives og har det godt. Det er også her, vi bedst løfter dig personligt og styrker din kreative faglighed.

Alle kan gå på Den Skandinaviske Designhøjskole. Du behøver ikke at have særlige forudsætninger eller præstere et blankpoleret designtalent for at begå dig og få noget ud af dit ophold hos os. 

Måske er du én af de mange, der overvejer at søge ind på en af landets arkitekt- og designuddannelser. Hvis det er tilfældet, er du i gode hænder. Vi har alle de værktøjer, du har brug for, og hvert år hjælper vi mange af vores elever med at klare udfordringen og komme helskindet igennem nåleøjet.

På DSDH er du i centrum, og vi tager udgangspunkt i dig uanset, hvilket niveau du befinder dig på. Vi kommer dig i møde, hvad enten du kommer fra Danmark, Norge, Sverige, Island, Japan eller et helt femte sted i verden. Hovedsproget er dansk, men vi oversætter gerne til engelsk, hvis det er nødvendigt.

Hvor dygtig du bliver i løbet af dit ophold, handler i høj grad om, hvor meget tid og energi du lægger i opgaverne. Vores værksteder og faciliteter er åbne hele døgnet, og op til deadlines summer det af liv de steder på højskolen, hvor de forskellige linjer holder til. På tegnesalen, bag de sølvgrå Mac-computere, i lyset fra værkstedernes skæremaskiner eller rundt om ved arbejdsbordene på den store systue.


Vis alle uddannelser fra Den Skandinaviske Designhøjskole

Uddannelser

Højskoleophold
Byggeri og anlæg
Arkitektur og byudvikling Sted Gennemsnit
Arkitektur & Bydesign Randers
Design
Møbel, Rum & Produktdesign Randers
Visuel Kommunikation Randers
Mode og Tekstil
Mode & Tekstildesign Randers

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Den Skandinaviske Designhøjskole og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Den Skandinaviske Designhøjskole

Brusgårdsvej 25
8960 Randers

 Vis telefonnummer
www.designhojskolen.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Den Skandinaviske Designhøjskole

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Den Skandinaviske Designhøjskole endnu. Bliv den første!