Vis studentum.dk som: Mobile

Pilatesuddannelse i udstyr til træning og genoptræning

Den Danske Pilatesskole
15 moduler fordelt på ca. 12 måneder
Deltid
Private uddannelser
Lyngby

Om uddannelsen

Bliv uddannet instruktør i Pilates til træning og genoptræning

Uddannelsens opbygning

Uddannelsesforløbet er bygget op om omkring tre spor:

  • Et teoretisk, hvor du vil møde forskellige fagspecialister
  • Et praktisk, hvor du vil være i bevægelse og anvende dine teoretiske kompetencer i praksis
  • Et selvstændigt, hvor du en stor del af tiden træner på egen hånd. Her forventes det, at du træner selv mindst to gange om ugen udover, at du også deltager på observationstimer samt øver dig i at undervise andre.

Din egen træning i at undervise kan enten foregå ved, at du selv finder et sted at undervise, at du selv samler en gruppe eller at du øver på og med dine medstuderende.

Du kan også blive tilbudt at være assisterende træner på hold hos Pilates B i Lyngby eller Ringsted, hvor du går til hånde og vil udføre mindre undervisningsopgaver under supervision og med hjælp fra en erfaren instruktør. Dette er et gratis og valgfrit tilbud, når du er klar til det og vil ikke blive aflønnet.

Det vigtigste er at holde sig for øje, at en Pilatesuddannelse er en praktisk uddannelse, hvor der skal samles erfaring undervejs. Hvordan og hvor du gør det, det er valgfrit.

Vælg mellem enkelte moduler eller hele forløbet

Undervisningen i Pilates på udstyr forløber over 15 moduler fordelt på ca. 12 måneder. Forud for forløbet modtager du en oversigt over weekendmodulernes temaer. Du kan her vælge, om du ønsker at tage hele forløbet eller blot enkelte moduler.

Du vil desuden blive tilbudt træningstimer imellem modulerne, enten på hold i Lyngby eller Ringsted, eller via Skype i en gruppe med andre. Inkluderet i prisen er desuden 5 privattimer som placeres efter aftale. Du kan deltage ubegrænset antal gange på kurset når du har betalt for forløbet.

Forudsætninger

Forudsætninger for opstart

Du skal have trænet Pilates i et godt stykke tid og have et indgående kendskab til træningen. Forud for opstart skal du deltage i en 90 min. træningsseance for vurdering af, om du er klar til start på uddannelsen. Seancen vil bestå af en 55 min. privattime efterfulgt at 30 min. samtale. Denne seance er inkluderet i din kursusafgift.

De øvelser du skal træne er gennemgået på Del 1. Udover træning lægges der vægt på, at du har en god basisforståelse af Pilates og bevægelse.

Formålet med denne seance er også, at det er en forventningsafstemning, hvor vi sammen vurderer, om du vil få nok udbytte ud af deltagelsen på uddannelsen hos Den Danske Pilatesskole. 

Eksamen og diplom

Prøver og supervision

Efter hvert modul vil der være en selvtest i det aktuelle emne. Disse tests skal ikke afleveres og bliver ikke bedømt, men skal tjene som et redskab til selvevaluering. Formålet er, at du lære pensum og ikke testen for testens skyld.

Undervejs i forløbet vil der desuden være 3-4 supervisionstimer på tre forskellige niveauer, hvor du vil modtage feedback på din undervisning og på, hvor du er i processen. Samme dag skal du desuden vise, at du kan gennemføre en træningsseance på samme niveau som din supervisionstime.

Dette er ikke en eksamen, og formålet er, at du selv bliver bevidst om, hvad du gør godt og hvad du skal arbejde videre med.

Når disse timer samt alle moduler er gennemført vil du blive indstillet til at aflægge den afsluttende prøve. Denne indstilling sker i samråd med dig og underviseren.

Afsluttende prøve fra Den Danske Pilatesskole

Efter færdiggørelse af Del 2 aflægges den afsluttende prøve. Her demonstreres i praksis den studerendes evne til selvstændigt at kunne undervise to personer på to forskellige niveauer på samme tid. Der vil blive lagt vægt på, at du kender biomekanikken og anvendelsen af de forskellige øvelser og at du kan træffe et kvalificeret, kompetent og selvstændigt valg af egnede øvelser til kunden. Derudover skal du kunne udvise overblik og kontrol over timen samt en forståelse for kundens situation og niveau.

Prøven afsluttes med en mundtlig gennemgang og snak samt modtagelse af kompetencebeviset.

Pris

Pris

Pilatesuddannelse i udstyr til træning og genoptræning: 36.000 kr. for hele forløbet.

Prisen er inklusiv kursusmateriale, 12 holdtimer (via Skype eller ved fremmøde), 5 privattimer (via Skype eller ved fremmøde), supervisionstimer, egen træning i studiet under uddannelsen, samt mulighed for tilkøb af ekstra hold- eller privattimer hos Pilates B i Lyngby eller Ringsted med 10 % rabat.

Få information

 

Kontaktinfo

Den Danske Pilatesskole

Nørregade 5A
2800 Lyngby

 Vis telefonnummer
dendanskepilatesskole.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Pilatesuddannelse i udstyr til træning og genoptræning

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Pilatesuddannelse i udstyr til træning og genoptræning endnu. Bliv den første!