Private uddannelser

Fysiurgisk massør

DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole, i Herlev (+1 lokationer)
Længde
3 mdr. af ialt 4 weekender, aften- og daghold, i alt 80 timer
Pris
12.500 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
30 august, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
3 mdr. af ialt 4 weekender, aften- og daghold, i alt 80 timer
Pris
12.500 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
30 august, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

30 august, 2024

  • Holdundervisning
  • København

4 september, 2024

  • Holdundervisning
  • København

Hvorfor vælge DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole?

35 års erfaring

Troværdighed og langstrakt fleksibilitet

Dygtige og erfarne undervisere

Om uddannelsen

Bliv uddannet fysiurgisk massør

Uddannelsen fysiurgisk massør er grundig og intensiv. Fysiurgisk massage er en dybdegående massageform, hvor der arbejdes i dybden med musklerne. Udover den traditionelle fysiurgiske massage bliver du introduceret til sportsmassage, triggerpunkter og akupressurpunkter.

Med uddannelsen til fysiurgisk massør har du et godt grundlag for at starte din egen klinik eller arbejde i en virksomhedsordning. Uddannelsen til Fysiurgisk Massør er på 80 timer og køres med små hold a 10 elever. Med stor erfaring inden for komplementære uddannelser sammensat et forløb, hvor hovedvægten er lagt på selve håndværket, den Fysiurgiske Massage. Den teoretiske del i denne uddannelse er nedtonet. 

Hvad er dit udbytte med uddannelsen?

Du vil lære nogle helt basale og effektive grundgreb, som i årevis har bevist deres effektivitet. Du lærer en fuld kropsmassage, suppleret med andre teknikker og greb, således at du frit kan vælge “værktøj” alt efter det enkelte menneskes behov. Du lærer at se ”det hele menneske”. Du undervses bl.a. i sportsskader, erhvervsrelaterede skader og du vil efter endt uddannelse kunne behandle i din egen klinik eller f.eks. i en massageordning på en virksomhed.

Fysiurgisk Massør uddannelse

Indhold og opbygning

Praktisk del

Den praktiske del fylder mest i denne uddannelse. Udover den fysiurgiske massage, bliver du introduceret til Sportsmassage, Triggerpunkter, Akupressur punkter,  massage af børn og ældre mennesker, kropsholdning og korrektion, arbejdsstillinger,  sportsskader, erhvervsrelaterede skader og strækøvelser.

Du må forvente en del hjemmearbejde (behandling), da kurset er meget koncentreret, og vi har tilrettelagt intervallerne mellem undervisningsgangene således at du kan nå at øve dig på så mange klienter hjemme som muligt, så du kan blive “rettet til” af underviseren, mens du går på skolen.

Teoretisk del

Den teoretiske del af uddannelsen indeholder gennemgang af kroppens store muskler, gennemgang af muskelproblemer og erhvervsrelaterede skader samt øvelser til dine fremtidige klienter, så de kan forebygge skader. Derudover kommer vi ind på indretning af klinik, klientreaktioner under en massage, valg af massagebriks/olie/hjælpemidler, spørgeteknik, og etik.

Underviser:

Underviseren på massageuddannelsen er Susan Koudal. Susan er uddannet og udøvende Sportsskadeterapeut, Fysiurgisk massør, Ernæringsterapeut, Triggerpunktterapeut og NMT-sportszoneterapeut. Susan blev uddannet massør i 2008 og har undervist på DDZ i mere end 10 år.

Pris

Prisen for hele uddannelsen er 12.500 kr. inklusiv materialer og diplom. Der betales et depositum på kr. 2.000,- ved tilmelding. Det resterende beløb betales senest 3 uger før uddannelsens start. Restbeløbet kan evt. betales i 3 rater af Kr. 3.500,- i løbet af de 3 måneder uddannelsen løber.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Fysiurgisk massør
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer
Evaluér skolen!
5/5
Merete
01 sep 2016
Spændende

Dejligt at der var tid til at vende tingene, indtil det er helt forstået

DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole
Tornerosevej 72
2730 Herlev

Den Danske Zoneterapeutskole

DDZ er en af Danmarks ældste og mest erfarne zoneterapeutskoler, med mere end 38 år bag os. Skolen har fokus på det personlige, det hele menneske, og sætter en ære i højt fagligt niveau og en uformel omgangstone. Fokus er...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Fantastiske lærere og netværk

Den Danske Zoneterapeut Skole

Lærerne på skolen – specielt Lene Schmidt (skoleleder) – var fantastiske til at støtte op omkring den udvikling og vejlede i hvordan man kom videre.

Læs om Christinas oplevelse som zoneterapeut-studerende

"En skole med mægtig høj faglig kvalitet"
Sponsoreret