Søren, salgsleder

Søren startede ud som elev. Derefter blev han fastansat som salgsassistent og gik senere videre til at blive salgsleder. Hans rejse op ad karrierestigen har været spændende og udfordrende, og han startede ud med det helt basale - nemlig kundekontakten.

“Når man er elev, er det kundekontakten og kundeoplevelsen, der gælder. Det er noget, jeg har taget videre med mig i min nuværende stilling.”

På skolen lærte han utroligt meget om varerne, hvilket gjorde ham i stand til at give professionel rådgivning på grund af hans ekspertviden. Søren mener, at det er essentielt, at man har mod på at have med mennesker at gøre, og at man er udadvendt og høflig.
Læs mere om Salgselev
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide