Rasmus, handelselev

 I starten af dagen får Rasmus en masse mails med spændende opgaver og problemer, der skal løses. Han synes, at det er fedt, at han får lov til at være med i nogle af de større projekter helt fra start, hvor han kan lære fra sine mere erfarne kollegaer.

“Du får mange ting med i bagagen, som ikke findes andre steder. Du skal være god til at finde muligheder og løsninger, og jobbet udfordrer dig hver dag.”

Rasmus er god til at finde muligheder og løsninger, noget man skal være parat til hver dag, man møder ind. I fremtiden håber han på at blive fastansat, og han kunne godt tænke sig at blive salgschef en dag.
Læs mere om Handelselev
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide