Helle, lager- og logistikoperatør

Når Helle møder ind, glæder hun sig altid til at komme igang. Hun har nemlig allerede mange ansvarsområder som vare- og kundemodtagelse, kontrol med lagerbeholdning og afløsning af kollegaer grundet hendes brede viden om forretningen.

“Det hele er spændende. Uanset hvor jeg er, så nyder jeg min tid.”

Helle elsker det gode sammenhold, der er i branchen. På den korte tid hun har været elev, har hun allerede lært meget om varer, truckkørsel, kunder og kontrol af lager. I fremtiden vil hun rigtig gerne arbejde med logistik - enten på selve lageret eller i en administrativ position.
Læs mere om Lager- og logistikoperatørelev
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide