Vis studentum.dk som: Mobile

Jeg valgte Dansk Studie Center, fordi de var hudløst ærlige

Navn: Maiken Larsen

Alder: 23 år

Hvorfor valgte du et højskoleophold med Dansk Studie Center?

”Jeg hørte fra en veninde om Dansk Studie Center, tog til et møde i Århus og var solgt på stedet. Jeg synes de unge, der præsenterede deres egen rejse samt minder og oplevelser, var fantastiske og hudløst ærlige.

Det var ikke kun rosenrøde ord, der kom ud af deres mund, men lige såvel skræmmende historier om alle de uventede rejsekomplikationer, som kan opstå, men samtidig er med til at rykke grænser og gøre hver enkelt stærkere”. 

Hvorfor valgte du destinationen ’Costa Rica, Mexico og Cuba’?

”Jeg ville oprindeligt gerne have været på turen til Dansk-Vestindien og Mexico, men da jeg hørte om alle de muligheder, der var med i turen til ’Costa Rica, Mexico og Cuba’, så som zip-linning, rideture, overnatning ved foden af en vulkan samt salsa undervisning ombestemte jeg mig”.

Hvilke fag blev du undervist i under dit højskoleophold?

”Spansk i Costa Rica og Kommunikation og personlig udvikling i Mexico”.

Hvordan har dit indtryk af undervisningen været?

”Fantastisk, vi blev opdelt så alle havde chancen for at lære, og Ditte var i kommunikationsdelen rigtig god til at sætte sit eget præg på det med yoga og meditation indover”.

Hvad har din(e) bedste oplevelse under opholdet været?

”Vennerne, alle de grænseoverskridende udfordringer som Bungee jump og Skydive og så bare at opleve paradis med en masse andre unge mennesker. Man lærer hinanden anden, at kende på en helt anderledes måde når du rejser sammen. Du er så langt væk hjemmefra, så den tryghed og det venskab jeg har fået med pigerne fra min tur, kan på ingen sammenlignes med andet”. 

Bruger du nogle af de kompetencer du fik under opholdet i din nuværende uddannelse eller på arbejde?

”Ja jeg læser kommunikation på en international linje, hvilket jeg aldrig havde valgt før jeg tog afsted”. 

Hvad er de tre bedste ting ved at tage på højskole i udlandet?

”Vennerne, trygheden ved at have en leder tilstede 24/7. Og så lærte jeg mig selv at kende og nu ved at jeg kan gøre lige hvad jeg vil”.

Vil du anbefale Dansk Studie Center til andre, der drømmer om at gøre det samme som dig?

”Det kan du tro jeg vil og har gjort. Jeg har været med ude som repræsentant på feriemessen i forum og at forklare andre om mine oplevelser fik mig til næsten at bestille en tur igen”.Læs mere om Dansk Studie Center - Højskole i udlandet

Vil du vide mere?


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Dansk Studie Center - Højskole i udlandet og høre mere om deres uddannelser.

Danmarks Bedste Studieby

Danmarks Bedste Studieby

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i udviklingen og dine muligheder på uddannelsesområdet.
Test dig selv