Vis studentum.dk som: Mobile

Bali, Gili Islands & Thailand - Højskole i udlandet

Dansk Studie Center - Højskole i udlandet
Længde: 1-4 måneder
Uddannelsesstøtte: Nej
Heltid/deltid: Heltid/deltid
Uddannelsestype: Højskoleophold
Sted: Indonesien, Thailand

Video

Gør dit sabbatår til en oplevelse for livet. Rejs til Bali, Gili Islands og Thailand på højskole i udlandet med Dansk Studie Center.

Bali, Gili Islands & Thailand - Højskole i udlandet

Oplev Bali og Thailand på højskole i udlandetTag på højskoleophold i udlandet på Bali, Gili Islands & Thailand

Planlægger du det perfekte sabbatår? Et højskoleophold i udlandet giver dig et fagligt og personligt boost samtidig med at du får en uforglemmelig rejseoplevelse sammen med andre unge.

Få en oplevelse for livet på din rejse til Bali, Gili Islands & Thailand

Bali, Gili Islands & Thailand er sande vidundere, når det angår eksotiske strande med azurblåt vand, men landene har så utroligt meget mere at byde på. Thailand har en stolt kultur med mange traditioner og en farverig befolkning. Du finder store uberørte nationalparker, hvor du kan se gibbonaber svinge sig i træerne og elefanter græsse i vildnisset.

Der er store travle millionbyer, smukke guldbelagte buddhaer, gyldne templer, billig massage på stranden, landbrug med oksekærrer, høje bjerge med etniske minoriteter og folk med lange halse fyldt med gyldne ringe.

På din rejse til Bali finder du fascinerende smukke og smaragdgrønne rismarker, aktive vulkaner, vilde delfiner, orangeklædte munke, eksotiske strande med palmer, store surferbølger og meget frodig uberørt natur, der giver dig de bedste muligheder for fantastiske vandreture. 

I begge lande kan du snorkle med tropiske fisk i det varme vand eller powershoppe for billige penge.

Rejs til Bali, Thailand og Gili Islands med Dansk Studiecenter

I skal også opleve de betagende Gili Islands! Her skal I nyde livet og hygge jer sammen med backpackere fra hele verden. I vil opleve, at atmosfæren er helt speciel i dette lille ø-paradis med kridhvide strande og krystalblåt vand samt farverige koralrev og et imponerende undervandsliv.

De 3 små øer er uden motoriserede køretøjer - i stedet kommer man rundt med små hyggelige hestevogne eller på cykel. Gaderne emmer af hygge og en afslappet stemning med små lækre restauranter og barer langs vandkanten, sækkestole på stranden og wellnessklinikker på hvert gadehjørne.

Undervisning på højskoleophold på Bali, Gili Islands & Thailand

Med Dansk Studie Center bliver din rejse til Bali, Gili Islands & Thailand med garanti en oplevelse for livet, hvor du også lærer nye sider af dig selv at kende. Under dit højskoleophold i udlandet kan du få undervisning i fagene:

 • Sport, Krop & Personligt Drive
 • Kommunikation & Personlig Udvikling
 • Projektstyring & Iværksætteri
Her får du nye redskaber til at finde dine stærke sider og sætte dine personlige mål. Samtidig booster du dine evner til at brænde igennem og følge dine projekter sikkert til dørs. 
 

Har du lyst til at rejse i kortere tid samtidig med at du styrker dine kompetencer? Du har mulighed for at tage på én måneds coachingrejse i Thailand, hvor der er fokus på personlig udvikling, målsætning og coaching.

Lyder et højskoleophold i udlandet med en kombineret rejse til Bali, Gili Islands & Thailand som noget for dig? Tjek vores hjemmeside ud danskstudiecenter.dk og læs meget mere om rejsens program, priser, indkvartering mm. Har du spørgsmål, så kontakt Dansk Studie Center på tlf. 4817 1060 allerede i dag!

Mød DSC på et af vores populære informationsmøder og hør mere om vores spændende destinationer, udbytterige undervisning, rundrejser, kulturoplevelser samt det suveræne sammenhold, som i den grad kendetegner Dansk Studie Center.

Tilmeld dig et af vores møder her

Det er inkluderet i dit højskoleophold i udlandet

 • Det er inkluderet i dit højskoleophold på Bali og i ThailandFlybillet t/r fra Kastrup til destinationer *
 • Indenrigsflyvninger samt fly mellem landene *
 • Alle flyskatter *
 • Transport til og fra lufthavnene på destinationen *
 • Logi i hele perioden på dejlige centrale bosteder
 • Velkomstmiddag samt mange måltider
 • Spændende rejseprogram med lokal transport, entréer, lokale engelsktalende guider, mange måltider og udflugter
 • Introduktion til byerne, hvor studiecenteret ligger
 • Teambuilding
 • Spændende inspirerende undervisning *
 • Kursusbevis, hvis du deltager i min. 80 % af undervisningen
 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • Informationsmøde inden afrejse
 • Brev med detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn *
 • Bidrag til Rejsegarantifonden (Reg. Nr. 1224)

* Gælder dog ikke vores adventurerejser.

Pris

Prisen afhænger af hvilken type rejse du vælger samt længden. Kontakt Dansk Studie Center for priser og detaljeret program eller læs mere på danskstudiecenter.dk.

Forespørgsel efter information

Vil du vide mere om Bali, Gili Islands & Thailand - Højskole i udlandet? Udfyld dine kontaktinformationer her.

  Kontakt skolen

  Få mere information

  Vis din interesse

Errors

Kontaktinformation til Dansk Studie Center - Højskole i udlandet

Dansk Studie Center - Højskole i udlandet


Hejrevang 11 A, 1. sal
3450 Allerød

 Vis telefonnummer
www.danskstudiecenter.dk

Send en email til Dansk Studie Center - Højskole i udlandet

De studerende giver karakterer

          (5)
Nanna   |   05-10-2015
Var på højskole med Dsc i Thailand og på Bali. Vi havde den bedste rejseleder og de fedeste oplevelser. Nye venner, dejlige minder og alle pengene værd.
          (5)
Dicte Munk Jensen   |   08-07-2015
Deltog i Bali/Thailand sommer 2014 sammen med DSC og i alt 30 andre eventyrlystne og glad unge mennesker i alderen 18-36. Jeg havde en vidunderlig tur og trods aldersspredningen, gjorde det kun turen endnu mere interessant. Det var billigt at leve de steder vi var, hvilket gjorde at alle uden betænkning tilmeldte og betalte for oplevelser, udf...
Vis alt
          (5)
Maria Petterson   |   16-10-2013
Jeg savner det hver evig eneste dag. Det var de bedste 2 måneder i mit liv. GØR DET! TAG AFSTED! Har endnu ikke hørt om nogle der har fortrudt! Jeg var afsted i 2 måneder, på Bali/Thailand sommer 2013-kurset, med undervisning i sport, ernæring, drive og personlig udvikling. Det var fantastisk. DSC havde bogstavlig talt styr på alt, på turen. Je...
Vis alt