Private uddannelser

Fordybelse i vin. 8-dages vinkursus i København og Aarhus.

Længde
8 dage
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
8 dage
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

Fordybelse i vin

Fordybelse i vin - Niveau III

8-dages vinkursus på mellemniveau. København & Aarhus.

Fordybelse i Vin kommer du i dybden med de vigtigste vinlande og regioner. Vi fokuserer på begreber som terroir, Grand Cru samt vinstile som Bourgogne Blanc og Rouge, Champagne og Sauternes. Du forfiner også din smageteknik og udvider din viden om mad- og vinsammensætning.

Kurset er velegnet som faglig opkvalificering af medarbejdere i HoReCa og relaterede brancher, som ønsker en udvidet grundviden om vin samt selvstændigt at kunne eksekvere vinservice, mad- og vinsammensætning, formidling af vinkort mm. Privatpersoner er også velkomne på kurset.

Fordybelse i vin

Kursusprogram

DAG 1: Vitikultur・Vinifikation・Internationale druer・Smageteknik

DAG 2: Frankrig: Bordeaux, Bourgogne, Loire, Alsace, Rhône

DAG 3: Tyskland: Mosel, Rheingau, Rheinhessen・Østrig・Søde vine

DAG 4: Spanien: Rioja, Ribera del Duero, Priorat, Rias Baixas・Portugal・
Midtvejsvejsprøve

DAG 5: Italien: Piemonte, Toscana, Veneto, Sicilien

DAG 6: Den Nye Verden: USA, Australien, New Zealand, Sydafrika, Chile, Argentina

DAG 7: Mousserende vine・Mad- og vinsammensætning

DAG 8: Forstærkede vine・Afsluttende prøve

Det lærer du

  • Lær om terroir i de vigtigste vinområder og hvilken indflydelse faktorer som jordbund og klima kan påvirke druerne
  • Du introduceres til regionale druer og vinstile, så du kender alle vine af betydning.
  • Bliv endnu skarpere til at smage, dufte og analysere vin. Du øver og forfiner løbende din smageteknik med åbne og blinde smagninger.
  • Kom i dybden med principperne bag mad- og vinsammensætning, og lær at matche og anbefale vine til maden på restauranten eller hjemme.

Målgruppe

Vindrueklase

Kurset er velegnet som faglig opkvalificering af medarbejdere i HoReCa og relaterede brancher, som ønsker en udvidet grundviden om vin samt selvstændigt at kunne eksekvere vinservice, mad- og vinsammensætning, formidling af vinkort mm. Privatpersoner er også velkomne på kurset.

Kurset er på mellemniveau og kræver et minimum af forudgående kendskab til vin og smagning.

Er du i tvivl om du kan tage kurset? Kontakt os på mail eller telefon.

Eksamen og diplom

Sølvnål Dansk Sommelier Uddannelse

Kurset afsluttes med en prøve:

  • Teori - 30 minutters prøve
  • Blindsmagning - 30 minutters prøve

Efter endt kursus og bestået prøve modtager du diplom og sølvnål.

Pris

Pris per kursist

Privatpersoner: DKK 16.500 (ex moms)*
HoReCa/Erhverv: DKK 20.625 (inkl. moms)

Prisen inkluderer 48 timers undervisning fordelt på otte dage,
undervisningsmaterialer, vine til smagning, frokostordning, kaffe/te, samt diplom og sølvnål ved bestået afslutningsprøve.

*Kurset er momsfritaget for privatpersoner. Ved faktura til erhverv med CVR-nummer pålægges moms

Har du tidligere gennemført et vinkursus hos Dansk Sommelier Uddannelse? Så får du automatisk DKK 2.000 (ex moms) i rabat når du tilmelder dig kurset. Tilmelder I to eller flere ad gangen? Så tilbyder vi en mængderabat på DKK 3.000 (ex moms) eller 20% per person.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Fordybelse i vin. 8-dages vinkursus i København og Aarhus.
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Dansk Sommelier Uddannelse
Vesterbrogade 17A
1620 København V

Gør din passion for vin til en karriere!

Dansk Sommelier Uddannelse er blandt Nordens førende vinskoler, med central beliggenhed i København og Aarhus. Vi tilbyder kompetencegivende vinuddannelser på alle niveauer til HoReCa og private. Sammen med vores søsterskole i Norge, Norsk Sommelier Utdannelse, uddanner vi flere end 100 sommelierer...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet