Dalum Landbrugsskole innovationshus

Dalum Landbrugsskole

Vil du være landmand? Så skal du have en landbrugsuddannelse. Vælg din landbrugsskole med omtanke. Stil krav til det faglige niveau, studiemiljøet, de fysiske rammer og kostskolelivet. Hvis du vælger Dalum Landbrugsskole, optimerer du på alle fire krav. Derfor er Dalum Landbrugsskoles uddannelser værd at rejse efter!

I mere end 135 år har der udelukkende været landbrugsuddannelse på Dalum Landbrugsskole. Skolen er i dag én af landets største landbrugsskoler, og vi tilbyder hele landbrugsuddannelsen samt lederuddannelser indenfor landbruget.  

På Dalum Landbrugsskole har vi sat bæredygtighed øverst på dagsordenen og er blevet optaget i UNESCOs Associated Schools Project (ASP-netværket) med virkning fra den 1. august 2021. Skolen kan nu kalde sig Verdensmålsskole.

Dalum Landbrugsskole har to afdelinger - én i Korinth ved Faaborg og én i Odense.

På Dalum Landbrugsskoles afdeling i Korinth bor fortrinsvis skolens yngste elever. Afdelingen ligger midt i naturen med marker, dyr og maskiner lige uden for døren. Det er her al den praktiske undervisning foregår, og du kan blandt andet få glæde af vores værksteder, moderne undervisningsstald til kødkvæg samt fire nye traktorer.

På Dalum Landbrugsskoles afdeling i Odense bor fortrinsvis skolens ældste elever. Afdelingen ligger kun få kilometer fra Odense centrum med adgang til byens mange kulturelle tilbud og Odenses øvrige studiemiljø. Det er skolens største afdeling, og det er nemt at komme hertil både i bil og med offentlig transport. Her foregår blandt andet al undervisning på produktionsleder- og agrarøkonomuddannelsen samt det sidste hovedforløb på landbrugsuddannelsen.

Mere information

Ønsker du mere information om Dalum Landbrugsskole kan du udfylde en interesseanmeldelse nederst på siden. Du kan også læse mere om skolen ved at klikke på logoet øverst.


Vis alle uddannelser fra Dalum Landbrugsskole

Video

Uddannelser

Kontakt mig

Kom I kontakt med Dalum Landbrugsskole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Dalum Landbrugsskole

Landbrugsvej 65
5260 Odense S

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Dalum Landbrugsskole

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Dalum Landbrugsskole endnu. Bliv den første!

Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9