Videregående uddannelse

Golf stipendium / Scholarships

Længde
Mellem 5 måneder og 4 år
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Udfyld kontaktformularen for mere information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Længde
Mellem 5 måneder og 4 år
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Udfyld kontaktformularen for mere information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

College GOLFKombiner universitetet og golf med et samtidig med golf legat / scholarship i USA

Har du ambitioner om at kombinere elite golf men skole og unikke oplevelser og måske en pro karriere efter, eller blot at fortsætte med at spille golf på højt niveau og udvikle dit spil? Begge er en mulighed på et ud af mere end 1,300 universiteter i USA med golf hold! College-golf er et naturligt springbræt for golfspillere med ambitioner om at nå toppen og udvikle deres spil.

Golf stipendier / scholarships finansierer din drøm om at spille golf på fuld tid og konkurrere mod de bedste juniorspillere og universiteter i hele USA uden at gå glip af en uddannelse.

Hvordan fungerer et golfstipendium / scholarship?

Et legat / scholarship finansierer hele eller dele af din uddannelse. Hvor uddannelsen og andre leveomkostninger som husleje, bøger, rejser og materialer kan blive helt eller delvist betalt. 

Der er forskellige typer stipendier / scholarship. Golf stipendier, akademiske stipendier og internationale stipendier. Det er skoleholdets træner, der bestemmer, hvor meget idrætslegat han kan give en elev. Det er også muligt at få en kombination af forskellige former for legater til at finansiere en større del, end blot idrætslegatet gør.

Typisk får man en kombination af sportsligt og akademisk scholarship. Udover dette får man udeboende SU med fra Danmark. En fantastisk mulighed for dig, der vil kombinere dit golf med studier i USA.

College golf i USA har et niveau for alle

Det højeste niveau af collegegolf i USA er ekstremt højt og praktiseres på utrolige golfbaner. Derudover er klimaet i USA generelt ideelt til især golf.

College golf er en god platform for dig, der gerne vil nå langt. Tiger Woods, Ricky Fowler, Martin Laird, Bubba Watson, Paul Casey, Luke Donald, Annika Sörenstam, Michelle Wie, Angela Stanford, Sandra Gal og mange, mange flere har engang konkurreret i collegegolf.

Men dig, der ikke vil dedikere din karriere til golf, men stadig gerne vil finansiere dit studie i USA ved hjælp af dit talent, har også gode muligheder. 

Kan du få et golfstipendium? 

Er du god nok til at få et golfstipendium på et universitet i USA? Udfyld skemaet og vi evaluerer dine muligheder – helt gratis!

Startdato

1 tilgængelig startdato

Udfyld kontaktformularen for mere information

  • Holdundervisning
  • USA

Video

Ansøgning og adgangskrav

Du skal være i gang eller have bestået en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HTX, HF) 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Golf stipendium / Scholarships
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
CSUSA - College Scholarships USA
Kongensgade 31B 1.th
5000 Odense C

Vores rejse begyndte fra vores sovesale i 2007. Vi er nået langt siden da. Vi har bygget et enormt netværk af succesrige studerende atleter og skabt veje ud over college. Men det starter med at finde det rigtige skole- og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet