Vis studentum.dk som: Mobile
Udveksling og High School
USA
Udfyld kontakt-formularen for mere information
Optagelsesprøve
10-07-2022
Optagelsesprøve
11-07-2022
Optagelsesprøve
12-07-2022
Optagelsesprøve
13-07-2022

Om uddannelsen

College fodbold i USASpil fodbold og studer på et college i USA med et scholarship

At spille college-fodbold i USA, efter gymnasiet, er en optimal måde at fortsætte med at udvikle sig som spiller, mens man tager en universitetsuddannelse hvis man ikke er på en fuldtidsprofessionel fodboldkontrakt. Der er ingen andre steder i verden, hvor du kan kombinere universitetsstudier med fodbold og få scholarships til at dække sine udgifter. Derudover får du en fantastisk oplevelse som studerende fodboldspiller i USA!

Fodbold scholarship

Et scholarship er penge, der uddeles skolens atleter for at reducere omkostningerne ved uddannelse og leveomkostninger som fodboldspiller. Et scholarship varierer fra 1-100 % af skolens samlede omkostninger og kan dække studieafgifter, husleje, mad, bøger, forsikring og fodboldudgifter. Et fuldt scholarship dækker alle disse omkostninger. Der er forskellige typer scholarships: fodboldscholarship, akademisk scholarship og internationale scholarship. Det er trænerteamet, der afgør hvilke spillere de vil investere deres scholarshippenge i, og det er muligt at få en kombination af de forskellige type scholarship. For at få et sådan scholarship, kræver det at man kan gøre en forskel for holdet på banen. Det er derfor ofte et krav at man har spillet i et elite miljø som især u19 spiller og er vant til at træne flere gange ugentligt.

Kvindefodbold på college

Der er stor interesse for college-fodbold for kvinder i USA, og der er flere fodboldscholarships til kvindelige spillere end til mænd. De største af skolerne og holdene spiller jævnligt foran over 2.000 tilskuere og producerer ofte professionelle spillere og landsholdsspillere verden over. I NWSL pro league i USA finder du mange eksempler på tidligere collegespillere, der er draftet og har taget skridtet videre iden professionelle verden. Hvert år hjælper vi kvindelige spillere, fra forskellige niveauer i Danmark med at udnytte mulighederne i USA. Et fodboldscholarship er ikke kun for spillere på internationalt niveau, og du behøver ikke at have professionelle fodboldambitioner for at få mest muligt ud af denne oplevelse.

Herrefodbold på college

De bedste herrehold på college har et gennemsnit på knap 3.000 tilskuere til deres kampe. Der er omkring 1.400 colleges med et fodboldhold, og der er tæt på 40.000 collegespillere på herresiden på alle niveauer. For de mest ambitiøse er det bestemt muligt at tage et skridt op fra college-fodbold, hvis man er god nok. De allerbedste spillere vi hjælper, har spillet for ungdomslandshold og professionelle klubbers akademier og a-hold. Siden 2016 har CSUSA haft spillere med i MLS-draften hvert eneste år fra enten Norge, Danmark og Sverige. 

Kombiner studier og sport

Vi hjælper både drenge og piger med vidt forskellige fodboldbaggrunde. Alle, der har spillet på et nogenlunde højt niveau, er i stand til at spille college-fodbold og få et scholarship i en række og liga der passer til deres niveau. Den vigtige del er at finde en skole med et fodboldhold, der passer til det niveau, du har. Når du spiller fodbold i USA, er du også elev i skolen. Hverdagen består af en kombination af træning/kampe og uddannelse på universitetet. Efter du har fået din bachelor har du en værdifuld uddannelse der er gældende i hele verden og en fantastisk variation af oplevelser! Livsstilen for en college fodboldspiller er fantastisk, men kræver struktur og motivation til både at spille og studere på højt niveau hver eneste dag. Du træner dagligt i moderne faciliteter, med fitnesstrænere, fysioterapeuter og ernæringseksperter, rejser med fly og hotel til kampe, og spiller mod andre dygtige spillere i hele landet. Derudover går du til timer og studerer ligesom de almindelige studerende på campus.

Det bliver mere og mere populært for spillere fra det amerikanske college-system at komme tilbage til Europa og spille professionelt. Kendte navne som Mia Hamm, Hope Solo, Abby Wambach, Clint Dempsey, Santiago Solari og Djurgårdens Hjalmar Ekdal har alle spillet college-fodbold. Der er utallige eksempler på spillere, der har haft stor succes i de professionelle ligaer og landsholdet efter hjemkomsten fra USA.

Video

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Fodbold stipendium
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

CSUSA - College Scholarships USA

Kongensgade 31B 1.th
5000 Odense C

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer

Malene Nielsen
CSUSA har helt klart hjulpet personligt mig selv til at gøre klar til mit fodbold stipendium. Der er intet dårligt at sige omkring dem overhovedet.
Sander Cosmus Kohberg
Rigtig tilfreds!!!
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Fodbold stipendium

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 7 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
juli 2022
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
Det siger andre om skolen
Patrick Nielsen, Michigan State ...

"Set-up'et herovre overgik alle mine forventninger."

Læs mere
Rasmus Hansen, Long Island Brook...

"Jeg har genfundet glæden herovre og var jeg blevet i DK bar jeg nok stoppet på elite niveau."

Læs mere
Janne Kildahl Brouer, Clayton Sa...

"College giver mulighed for at kombinere fodbold og uddannelse samtidig med, at jeg oplever en fremmed kultur og får bekendtskaber fra hele verden."

Læs mere
Alexander Hemmingsen, Clemson Un...

"Få alle de råd du kan fra CSUSA - de er en stor hjælp!"

Læs mere
Emil Laursen, Georgia Southern U...

"Det er fedt at være i et miljø hvor universitet og træner arbejder sammen for at skabe de bedste rammer for både din sportslige og akademiske udvikling."

Læs mere
Thea Wakeford-Wessman, Universit...

"CSUSA har et kæmpe netværk og er i stand til at opfylde alle dine krav, når du leder efter et universitet, der passer til dig, og de er gode til at følge deres klienter op i deres tid i USA."

Læs mere