Vis studentum.dk som: Mobile

Hvordan bedømmer tidligere elever CSUSA - College Scholarships USA?

Gennemsnit 4,9

Baseret på 7 evalueringer

Adam
Verdensklasse service. Den bedste value i branchen
Malene Nielsen
CSUSA har helt klart hjulpet personligt mig selv til at gøre klar til mit fodbold stipendium. Der er intet dårligt at sige omkring dem overhovedet.
Malene Nielsen
Jeg synes at CSUSA har forberedt mig godt til college og de har en stærkt kontrakt til deres atleter, hvor man altid kan ringe eller skrive. Det kan klart anbefales.
Louis
CSUSA er en meget stor hjælp i processen vedr. at finde det rette college i USA. Kontakterne som de har med amerikanske trænere er essentiel hvis man vil finde en god skole, og sørge for at man får et godt tilbud. Klart pengene værd at arbejde med en agent fra CSUSA, da det vil spare dig penge i det lange løb.
Sander Cosmus Kohberg
Rigtig tilfreds!!!
Sander Cosmus Kohberg
Rigtig tilfreds med deres arbejde!!
Katrine Thisgaard
Jeg vil klart anbefale CSUSA, eftersom de har et kæmpe netværk i USA, så de kan finde den bedste skole til dig til at kombinere sport og uddannelse i USA. Det er en stor hjælp at have dem til at guide dig i forhold til at der er mange indviklede processer i forløbet.

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide