Vis studentum.dk som: Mobile

Logistikøkonom

Cphbusiness
2 år
SU-godkendt
Heltid
Erhvervsakademiuddannelse
København

Om uddannelsen

Bliv en nøglespiller på det globale marked med en logistikøkonom uddannelse

Vil du arbejde med indkøb, supply chain management, produktions- eller transportplanlægning i et internationalt miljø, og vil du være med dér, hvor tingene sker? Så er uddannelsen til logistikøkonom lige noget for dig.

Hvorfor skal jeg vælge logistikøkonom?

Erhvervsakademiuddannelsen logistikøkonom er noget for dig, der vil arbejde med indkøb, supply chain management, produktion og produktionsplanlægning.

Logistik er i voldsom vækst, og du har derfor gode jobmuligheder som logistikøkonom både i Danmark og i udlandet. Du vil i løbet af uddannelsen bl.a. få opbygget en viden om vilkår for virksomheden, dens omverden, produktionsprocesser og distributionsformer. Der er logistik i alt, uanset om det er at arrangere Roskilde Festival, sende nødhjælp til verdens brændpunkter eller styre et lager i Kina.

Du får et solidt kendskab til informationsteknologi og moderne planlægningsværktøjer.

Bliv logistikøkonom på CphbusinessHvad kan du som logistikøkonom?

Som færdiguddannet logistikøkonom kommer du ofte til at arbejde i et internationalt miljø, hvor du får en central rolle i forhold til logistik- og transportprocesser i virksomheden.Typiske job er inden for:

 • Logistik
 • Forsyningsvirksomhed
 • Transport
 • Luftfart
 • Frivilligt organisationsarbejde
 • Indkøb

I løbet af uddannelsen får du nemlig en unik kombination af teori og praksis, der giver dig kompetencer til at løse en bred vifte af opgaver.

Fra leveringsbetingelser til transportformer

På de første tre semestre af uddannelsen får du nemlig værktøjerne at planlægge og styre varernes vej gennem virksomheden og ud i verden. Her lærer du om emner som forsikringsforhold, leveringsbetingelser, transportformer, toldregler, IT, sprog, organisation og ledelse, hvor syv overordnede temaer binder enderne mellem fagene sammen.

Kom tæt på din fremtidige arbejdsplads under uddannelsen

Fra første dag på uddannelsen til logistikøkonom kommer du i tæt berøring med det arbejdsmarked, du kommer ud på som nyuddannet. På de første semestre bliver holdundervisningen og forelæsninger suppleret med cases fra både internationale og danske virksomheder. Du får derfor fingeren på pulsen i forhold til, hvad arbejdsgiverne efterspørger.

På fjerde semester er der indlagt tre måneders praktik, som du kan vælge at tage i udlandet, mens der under uddannelsen også er en studietur. Det giver din uddannelse en international dimension, der gør dig særlig attraktiv på arbejdsmarkedet.

Ansøgning og adgangskrav

For at komme ind på logistikøkonom uddannelsen skal du have engelsk på B-niveau samt matematik på C-niveau og en af følgende adgangsgivende eksamener:

 • Studentereksamen (stx)
 • Højere forberedelseseksamen (hf)
 • Højere handelseksamen (hhx)
 • Højere teknisk eksamen (htx)
 • Anden eksamen på gymnasialt niveau

Har du ikke dansk, svensk eller norsk som modersmål, skal du desuden have dansk på A-niveau eller have bestået studieprøven i dansk.

Eksamen og diplom

Du afslutter uddannelsen med en hovedopgave på sidste del af 4. semester, der kombinerer alle fag og tager udgangspunkt i en problemstilling fra din praktikvirksomhed. Hovedopgaven munder ud i et mundtligt forsvar. Herefter har du en erhvervsakademiuddannelse som logistikøkonom.

Kontaktinfo

Cphbusiness

Landemærket 11
1119 København K

 Vis telefonnummer
www.cphbusiness.dk


Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Logistikøkonom endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer