Vis studentum.dk som: Mobile

Finansøkonom

Cphbusiness
2 år
SU-godkendt
Heltid
Erhvervsakademiuddannelse
København

Om uddannelsen

Bliv finansøkonom - en finansuddannelse du kan bruge til noget

Vil du gerne have et spændende job inden for bank, realkredit, forsikring, ejendomshandel eller ejendomsadministration? Så er uddannelsen som finansøkonom det rigtige valg for dig.

Uddannelsen til finansøkonom er for dig, der er vild med tal og drømmer om en karriere som rådgiver eller konsulent i fx realkreditinstitutter, banker, forsikringsselskaber, økonomiafdelinger eller andre dele af finansbranchen.

Som finansøkonom får du også et godt afsæt for en fremtid som ejendomsmægler, og allerede under uddannelsen kommer du i tæt kontakt med erhvervslivet via cases og praktikophold.

Hvad lærer du på finansøkonom uddannelsen?

Tag uddannelsen til finansøkonom i København på CphbusinessPå bare to år giver uddannelsen til finansøkonom dig evnen til at forstå og analysere finansteoretiske problemstillinger og omsætte dem til konkrete løsninger.

På 3. semester skal du vælge brancheretning, du kan vælge mellem:

  • Rådgivning og det finansielle detailmarked (pengeinstitutter/forsikring/realkredit).
  • Ejendomshandel.
  • Ejendomsadministration.
  • Økonomistyring i private og offentlige virksomheder.

Praktik på 4. semester på finansøkonom uddannelsen

På sidste semester kommer du tre måneder i praktik. Du får derfor en finansuddannelse tæt på virkeligheden, der giver dig kompetencer, som er efterspurgte, og et veludbygget netværk, der kan hjælpe dig til drømmejobbet som færdiguddannet.

Få en finansuddannelse uden grænser

I fremtiden bliver efterspørgslen på medarbejdere, der kan arbejde på tværs af uddannelsesmæssige og kulturelle baggrunde større. Det gælder også inden for finans, forsikring og handel. Derfor giver Cphbusiness dig mulighed for at samarbejde med både danske og udenlandske virksomheder under uddannelsen til finansøkonom.

Udlandsophold på de sidste semestre

Du kan også vælge at tage et udlandsophold på 3. og/eller 4. semester, der bringer dig tæt på den globale finansbranche.

Ansøgning og adgangskrav

For at komme ind på finansøkonom uddannelsen skal du have engelsk på C-niveau samt matematik, virksomhedsøkonomi eller erhvervsøkonomi på B-niveau og en af følgende adgangsgivende eksamener:

  • Studentereksamen (stx)
  • Højere forberedelseseksamen (hf)
  • Højere handelseksamen (hhx)
  • Højere teknisk eksamen (htx)
  • Anden eksamen på gymnasialt niveau

Har du ikke dansk, svensk eller norsk som modersmål, skal du desuden have dansk på A-niveau eller have bestået studieprøven i dansk.

Eksamen og diplom

Du afslutter uddannelsen med et afgangsprojekt i form af en projekteksamen med mundtlig fremlæggelse. Derefter har du en erhvervsakademiuddannelse som finansøkonom.

Kontaktinfo

Cphbusiness

Landemærket 11
1119 København K

 Vis telefonnummer
www.cphbusiness.dk

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Finansøkonom endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer