Vis studentum.dk som: Mobile

Financial controller

Cphbusiness
2 år
SU-godkendt
Heltid
Erhvervsakademiuddannelse
Lyngby

Om uddannelsen

Bliv klædt på til en fremtid med tal som financial controller

Vil du gerne arbejde med økonomistyring, revision, regnskaber, løn eller budgetter? Lyder en titel som revisor, økonomimedarbejder eller controller interessant? Så er uddannelsen til financial controller lige noget for dig.

Uddannelsen er den første byggesten på vej mod en karriere inden for bl.a. revisionsbranchen, økonomifunktioner i store og små private eller offentlige virksomheder eller en lang række af forskellige typer af controller-opgaver, budgetter og regnskaber.

Bliv financial controller på CphbusinessHvad kan du bruge financial controller

De første tre semestre er baseret på varieret og praksisnær undervisning, eksterne oplægsholdere, cases, projekter, øvelser og præsentationer mv. med udgangspunkt i danske og udenlandske virksomheder.

Dét giver uddannelsen en ekstra erhvervsrettet og praksisrelateret dimension, hvor læringen er tæt koblet på de udfordringer, du møder efter studiet.

På de første tre semestre lærer du om erhvervsøkonomi samt:

  • Revision og eksternt regnskab
  • Økonomistyring og controlling
  • Jura samt skatte- og momsret

Det giver dig en finansuddannelse, som du kan bruge i alt fra revisionsbranchen til økonomiafdelinger i både offentlige og private virksomheder.

Få kompetencer der er efterspurgte i både ind- og udland

Som financial controller får du foruden stærke økonomiske kompetencer også evnen til at samarbejde på tværs af kulturelle og uddannelsesmæssige baggrunde. Det sker både via samarbejdet med virksomheder i undervisningen og på sidste del af uddannelsen. Her får du bl.a. mulighed for at tage et udlandsophold på tredje semester, mens du på fjerde semester kommer tre måneder i praktik, før du skal udarbejde dit afgangsprojekt.

Den praksisnære tilgang til det økonomiske felt giver dig både erfaring og netværk allerede under uddannelsen til financial controller. Det giver dig gode kort på hånden, når du skal ud og finde dit første job i Danmark eller udlandet.

Ansøgning og adgangskrav

For at blive optaget på uddannelsen til financial controller skal du have en gymnasial eksamen (STX, HF, HHX eller HTX) eller en relevant erhvervsuddannelse med engelsk på C-niveau samt matematik, virksomhedsøkonomi eller erhvervsøkonomi på B-niveau.

Har du ikke dansk, svensk eller norsk som modersmål, skal du desuden have dansk på A-niveau eller have bestået studieprøven i dansk.

Eksamen og diplom

Ved afslutningen af fjerde og sidste semester afleverer du dit afsluttende eksamensprojekt, der maksimalt må være 30 normalsider pr. person. Eksamen er en individuel, mundtlig eksamen og du får karakter efter 7-trins skalaen.

Kontaktinfo

Cphbusiness

Landemærket 11
1119 København K

 Vis telefonnummer
www.cphbusiness.dk


Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Financial controller endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer