Cphbusiness

i København (+ 4 lokationer)

Arbejder du for denne skole?

Er der ikke opdateret materiale på jeres profil? Udfyld formularen her, og kom i kontakt med os.

Om os

cph businessDin fremtid starter på Cphbusiness

Brænder du for noget, og vil du hurtigt i gang med din karriere? Via et perfekt miks af real-life cases, undervisning med et højt fagligt niveau og praktik giver en erhvervsakademiuddannelse på Cphbusiness dig byggestenene til at få direkte ud i drømmejobbet efter bare 2 eller 2½ år.

Undervejs får du uvurderlig erfaring på dit CV og et netværk, der vil være guld værd i fremtiden. Du får også en unik chance for at bygge videre på dine kompetencer og få en professionsbachelor. Det tager kun halvandet år oveni.

Tag en uddannelse, der ruster dig til det globale marked

Efterspørgslen på medarbejdere, der kan arbejde på tværs af sproglige og kulturelle forskelle, er stor overalt i erhvervslivet. Netop det lærer du på Cphbusiness. Her studerer du ikke blot i et internationalt miljø med studerende fra mere end 40 forskellige lande.

International uddannelse hos Cphbusiness
Hos Cphbusiness kan du tage de fleste af vores uddannelser både på engelsk og dansk. Du studerer sammen med andre unge fra forskellige lande, og du bliver i stand til at træde ind på den globale scene:

  • De fleste uddannelser kan du både tage på dansk og på engelsk
  • Der mulighed for at tage et udlandsophold som en del af alle uddannelser
  • Du kommer til at løse projekter for både danske og udenlandske virksomheder

Drømmer du om en international karriere med det globale marked som din arbejdsplads, er en uddannelse på Cphbusiness derfor det oplagte valg.

Cphbusiness - ikke et nummer i rækken

Som studerende på Cphbusiness er du ikke et nummer et rækken. På alle uddannelser er dialogen mellem studerende, undervisere og samarbejdsvirksomheder i højsædet. Hos Cphbusiness klæder vi de studerende på, så de bliver uddannet inden for det, erhvervslivet efterspørger.

Uddannelser tæt på erhvervslivet gennem 100 år

Gennem mere end 100 år har Cphbusiness uddannet studerende til erhvervslivet efter de principper. Det sammen med den høje faglighed er din garanti for, at du får en uddannelse, som giver dig et solidt fundament for din karriere.  

Er du på udkig efter en uddannelse du kan bruge til noget? Kontakt Cphbusiness og få hjælp til at finde en uddannelse, hvor du kan gå i dybden med det, du brænder for og komme nærmere på dine fremtidsdrømme!

Vis alle uddannelser fra Cphbusiness

Uddannelser

Kategorier

Design

   Grafisk Design

Hotel og Restaurant

   Turisme og Service

Industri, teknik og håndværk

IT-uddannelser

   Programmering og softwareudvikling

Ledelse og organisation

   Innovation og entreprenørskab

Markedsføring og salg

Medicin, pleje og behandling

   Bioanalytiker og laborant

Miljø, dyr og natur

Økonomi og handel

   International handel
   Finans
   Indkøb og logistik
   Erhvervsøkonomi

Kontakt

Cphbusiness

Landemærket 11
1119 København K

 Vis telefonnummer
www.cphbusiness.dk


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer
Evaluér skolen!
5/5
Ali Polat
11 maj 2020
Udannelsevejledning

Er der nogle specifikke krav man skal opfylde, altså nogle former for kriterier. Derudover kan der fortælles lidt praktisk info eventuelt lidt om uddannelsen..

5/5
Selina Acikel
07 feb 2017
Skole rig af muligheder

Jeg er færdig med 2 års skole som markedsføringsøkomon til sommer. Skolen kan klart anbefales hvis du er en person som trives i et miljø med forskellige arbejdsopgaver, udover e...

Vis alt
Sponsoreret