Vis studentum.dk som: Mobile

BA i Engelsk og Organisationskommunikation

Copenhagen Business School
Længde: 3 år
Uddannelsestype: Bacheloruddannelse
Sted: København

BA i Engelsk og Organisationskommunikation

Bliv ekspert i kommunikation i organisationer og engelsk

En bachelor i Engelsk og Organisationskommunikation ved CBS er for dig, der vil arbejde med professionel kommunikation i internationale organisationer, der har engelsk som koncernsprog. Under uddannelsen lærer du om opbygningen i organisationer og adfærd. Det klæder dig på til at vælge den optimale kommunikative indsats i en given situation.

Det kan du med en BA i engelsk og organisationskommunikation

Vil skabe kommunikation, der virker på tværs af grænser på engelsk? Netop det og meget mere kan du, når du har taget en bachelor i Engelsk og Organisationskommunikation. Her er teksterne nemlig hentet direkte fra virksomhederne, så både lærer at læse og forstå juridisk engelsk og at lave mundtlige præsentationer på engelsk.  Samtidig bliver du i stand til at producere tekster på engelsk, der er skræddersyet deres formål og målgruppe.

Læs engelsk og organisationskommunikation i KøbenhavnArbejd med kommunikation i organisationer i teori og praksis

På uddannelsen arbejder du med kommunikation i både teori og praksis. Du bliver introduceret til en række kommunikationsteorier, samtidig med at du lærer at formidle budskaber effektivt og overbevisende. Sideløbende lærer du om:

  • Betydningen af kommunikationen i forhold til interne forhold i organisationen
  • Organisationens kommunikation med omverdenen i forhold til dens omdømme
  • Forskellige forretningskulturer, og hvordan man gør forretning på tværs af disse 

Bagefter er du godt rustet til at arbejde med organisationskommunikation i et forretningsmiljø, der stiller høje krav til dine kulturelle og sproglige færdigheder.

Skræddersy din profil med valgfag eller udveksling på 5. semester

Den samlede bacheloruddannelse tager 3 år fordelt på seks semestre. Undervejs har du en række obligatoriske fag i organisationskommunikation og engelsk samt enkelte valgfag, før du på det sidste semester skal lave dit bachelorprojekt.

Valgfagene kan du tage i Danmark eller i udlandet på et af CBS' mange partneruniversiteter rundt om i verden. Du kan vælge at specialisere dig inden for fx kommunikation, organisation, sprog og kultur eller tilføje andre fagområder som f.eks. HR, projektledelse, politik eller andet, du måtte finde interessant.

Ansøgning og adgangskrav

For at blive optaget på bacheloruddannelsen i organisationskommunikation og engelsk skal du have en gymnasial eksamen og opfylde følgende specifikke adgangskrav:

  • Dansk A og Engelsk A
  • Historie B, Samfundsfag B, Samtidshistorie B eller Idéhistorie ELLER
  • Et begyndersprog på A niveau eller et fortsættersprog på B niveau

Eksamen og diplom

BA i Engelsk og Organisationskommunikation

Kontaktinformation til Copenhagen Business School

Copenhagen Business School


2000 Frederiksberg C
Solbjerg Plads 3
Copenhagen

 Vis telefonnummer
www.cbs.dk