Viser 1-20 af 83
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 83
1
2
3
4
5

Mere om Kunst uddannelse

Kunst uddannelse - læs kunst eller kunsthistorie

Kunst kan være svært at beskrive og nogle gange kan alt klassificeres som kunst. Der findes forskellige kunstuddannelser, du kan læse som for eksempel:

Kunst uddannelse - bliv inspireret

  • billedkunst
  • performancekunst
  • kunsthistorie
  • kunst og designuddannelser

En kunstnerisk uddannelse giver dig muligheder for at arbejde med musik, teater, film og design. Med en kunst uddannelse kan du også arbejde som konsulent eller foredragsholder inden for kunstverdenen.

Hvor kan man læse kunst?

Som du nok allerede ved, så kan man læse kunst i mange forskellige former. Det betyder, at hvor du kan læse din uddannelse, afhænger af hvilke form for kunst du ønsker at studere. 

Næsten alle landets større universiteter har dog en eller flere kunst-retninger, så der er rigeligt at vælge mellem. 

Hvad kan man arbejde med efter sine kunst-studier?

Hvad du kan arbejde med efter du har læst kunst, afhænger af hvilken retning du har studeret i. Har du læst kunsthistorie vil det bl.a. være mest nærliggende, at du arbejder i en museums-branchen eller som underviser. Læser du billedekunst vil det være oplagt med en underviser-stilling, men du kan også arbejde i det private og udfolde dine kunstneriske evner som selvstændig. Mulighederne er altså mange, når du har studeret kunst. Du skal dog være klar på, at vil du gerne udfolde dig som kunster og lade dette være din levevej, så kræver det meget hårdt arbejde. 

Du sætter selv grænserne med en kunstuddannelse

Uanset om du læser kunsthistorie på universitetet eller arbejder med kunst i din fritid, så kan en kunst uddannelse berige dit liv. Du møder en masse spændende, kunstinteresserede mennesker, som du kan dele din kunstinteresse med.

Du kan også finde information om design uddannelser og danse uddannelser.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12