Vis studentum.dk som: Mobile

International and Public Affairs

Columbia University
Bacheloruddannelse
New York
Kontakt for startdato

Video

   

Hvorfor vælge Columbia University?

Et af verdens bedste universiteter

Bliv undervist af verdens bedste professorer 

Central placering på Manhatten

Om uddannelsen

International and Public Affairs

Columbia University's School of International Affairs blev grundlagt i 1946 i kølvandet på anden verdenskrig. Understreger praktisk træning, skolens mission var at fremme forståelsen af ​​geografiske regioner af vital interesse og at forberede diplomater, embedsmænd og andre fagfolk til at imødekomme de komplekse behov i efterkrigstidens verden. Skolen opstod i dynamiske regionale institutter, der trak på Columbias berømte ressourcer inden for historie, økonomi, statskundskab, lingvistik og andre områder og viser en tværfaglig vision, der anses for dristig for sin tid. I løbet af 1950'erne og 1960'erne udvidede skolen i omfang og dybde. SIA, som det dengang blev kaldt, udviklede et nationalt og internationalt ry som et førende center for uddannelses- og forskningsprogrammer inden for områdestudier, sikkerhed og internationale relationer. I 1967 var skolen hjemsted for otte regionale institutter, der dækkede næsten alle hjørner af kloden. Oprindeligt anbragt i en række brunsten, flyttede skolen til en ny bygning på Columbia Universitys østlige campus i 1971.

International Affairs

Columbia University

Columbia University ligger i en af verdens mest spændende byer, New York. Campus er perfekt placeret på Manhattan omkring krydset af 116. gade og Broadway i et område kaldet Morningside Heights. Universitet har 32.000 studerende, hvoraf 10.000 er internationale.

Columbia blev grundlagt i 1754 og er et af de ældste universiteter i USA. Det er ligeledes et af de historiske otte Ivy League universiteter, der alle rangerer blandt de bedste universiteter i verden, og Columbia er absolut et af de højest rangerede af disse.Se universitetets placering på de største internationale rankings.

Præsidenterne Obama, Theodore og Franklin D. Roosevelt samt Secretary of State, Madeleine Albright, er blot nogle af de mange kendte alumni fra Columbia University. Derudover kan universitetet prale af hele 25 ”Academy Award” vindere, og af at være den institution i verden, der har haft flest nobelprismodtagere tilknyttet - ni af disse er stadig ansat på universitetet i dag. Columbia er ligeledes kendt for hvert år at uddele den amerikanske hæderspris, Pulitzerprisen.

Hvad kan jeg læse på Columbia University?

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Sommerkurser
  • Sprogkurser
  • Certification of Professional Achievement Program
  • Sabbatår

Hvad kan jeg læse på Columbia University?

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Sommerkurser
  • Sprogkurser
  • Certification of Professional Achievement Program
  • Sabbatår


Kontakt EDU

Overvejer du at læse på Columbia University, så udfyld formularen nedenfor.

Universitetet har ansat den danske organisation EDU til at hjælpe dig, da EDU er specialister i international uddannelse og kan vejlede på dansk, så det vil være en erfaren vejleder fra EDU, der svarer på din henvendelse.

EDU’s vejledning er gratis, og deres mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen samt til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Så udfyld formularen og får styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Top Fagområder på Columbia University

International Affairs

Social Science – especially psychology and anthropology

Business/economics & mathematics/statistics

Humanities – especially literature

Political Science

Få information

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med EDU, der kan give dig mere information om Columbia University og hjælpe dig med at ansøge.

Kontaktinfo

Columbia University

116th St & Broadway
NY 10027 New York

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med EDU, der kan give dig mere information om Columbia University og hjælpe dig med at ansøge.

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af International and Public Affairs endnu. Bliv den første!
Åbent hus
november 2021
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12