Vis studentum.dk som: Mobile

Hvordan bedømmer tidligere elever Center for Dyreterapi?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 12 evalueringer

Sabrina Kyed Andersen
Jeg synes under alle forløb jeg har gået på, at have oplevet god og kompetent undervisning, og med hurtig respons, hvis man har siddet med noget derhjemme.
Jeanette Meldgaard Poulsen
Jeg har taget uddannelserne fysiurgisk hesteterapeut og hestetræningskonsulent ved Center for Dyreterapi. Jeg har været meget glad for mine uddannelser ved dette sted og at være tilknyttet bagefter hvis der opstår spørgsmål. Ydermere, så har de nogle gode efteruddannelsesmuligheder. Undervisningen er kompetent og de eksterne undervisere der ...
Vis alt
Lene
Jeg føler mig meget beriget. Professionelle og dygtige undervisere
Lisette pelsen
En faglig rigtig god udd. Dygtige kompetente undervisere- desværre oplevede jeg, at vi for mange under de praktiske læring dele. Det er hands on - hvilket betyder rigtig mange gerne ville have det vist og have sikkerhed omkring de forskellige greb. Det kunne betyde ventetid . Det er derfor også 2 forskellige oplevelser omkring undervisningen. ...
Vis alt
Emma
Jeg har taget uddannelsen som Fysiurgisk Hesteterapeut og var meget glad for forløbet.
Anne-Marie Stenholm
Jeg havde en god oplevelse på uddannelsen som fysiurgisk hesteterapeut. Jeg synes mængden af heste man skulle have var passende. Undervisningen var god og nem at forstå når man ikke havde den store baggrund inden for faget.
Pernille Breel
Holdet var en anelse for stort. Gjorde det svært at få alt med ift de praktiske demonstrationer. Om morgenen var der alt for meget tid brugt på “siden sidst” nogle enkelte kom til at fylde ALT for meget
Christina
Jeg har alt i alt været rigtig glad for at gå på uddannelsen. Jeg synes dog, at vi var et meget stort hold hvor nogle let kom til at gemme sig lidt. I forsøgte på bedste vis at nå rundt til os alle, men det resulterede ofte i at nogle blev "trætte" inden undervisningen var slut. Når man vælger at der ikke er nogle krav for at kunne tage uddannel...
Vis alt
Lone W. H. Julio
Under hele min uddannelse følte jeg mig professionelt guidet og havde altid mulighed for at spørge ind, når jeg havde brug for hjælp. De mange timers praktik gjorde at jeg kunne arbejde med tingene, når jeg selv skulle øve videre.
Britt Daugbjerg
Jeg synes det var ok at komme igennem, synes bare der manglede fylde, det var ikke svært, ville gerne have været mere udfordret.
Tinne
God og grundig basis uddannelse! Der er god tid til at få forklaret teorien og træne de manuelle teknikker, så man føler sig tryk ved at tage hjem og træne videre på de nye elementer man lærer på de enkelte moduler.
Hanne Kragh Møller
Jeg nyder min uddannelse både privat og som professionelt bi-job! Vores hold var lidt stort, og kunne til tider give en fornemmelse af spildtid.

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide