Vis studentum.dk som: Mobile

EUV - Erhvervsuddannelse for voksne

Campus Vejle
Afhænger af din baggrund
SU og Elevløn
Heltid
Erhvervsuddannelse
Vejle

Om uddannelsen

Start din karriere i erhvervslivet med en EUV

En EUV hos Campus Vejle er for dig, der er mindst 25 år og vil have en praksisnær uddannelse, der åbner døre til erhvervslivet. Du får et skræddersyet grundforløb sammen med andre voksne, der brænder for det samme som dig. Her lærer du at samarbejde, og du udvikler dig personligt. Det ruster dig til hovedforløbet, hvor du specialiserer dig inden for kontor, handel, finans, events eller detail. Du kan også vælge at bygge ovenpå din EUV med en erhvervsakademiuddannelse.

Tag din EUV i et unikt studiemiljø

EUV – din genvej til stærke kompetencer

På en erhvervsuddannelse for voksne bliver du undervist af specialister i et givende studiemiljø, hvor du og dine medstuderende trækker på hinandens erfaringer via tværfaglige projektforløb og undervisning i klassen. Undervejs får du stærke kompetencer og viden inden for områder som:

  • Handel, service og økonomi
  • Arbejdsmarked og samfund
  • Kultur og internationale forhold

Det giver dig mulighed for at tone din EUV i netop den retning, som du drømmer om.

Få en skræddersyet erhvervsuddannelse for voksne

Du behøver ikke at vide på forhånd, hvilken retning du vil gå i, når du starter din erhvervsuddannelse for voksne på Campus Vejle. Her har du to muligheder, der igen åbner op for en bred vifte af muligheder:

  • Tag en EUV og få adgang til Detailhandelsuddannelsen, Handelsuddannelsen eller Eventkoordinatoruddannelsen
  • Tag et EUX-Business grundforløb og få adgang til Finansuddannelsen, Kontoruddannelsen og en række erhvervsakademiuddannelser 

Dit uddannelsesforløb bliver fra dag ét skræddersyet til netop din baggrund. Den endelige sammensætning, længde og indholdet af din erhvervsuddannelse for voksne afhænger nemlig af hvilke erfaringer, du tager med dig fra tidligere uddannelse og jobs.

Lyder EUV som noget for dig? Kontakt Campus Vejle og hør mere om, hvordan du kommer i gang med en erhvervsuddannelse for voksne her!

Ansøgning og adgangskrav

For at blive optaget på EUV skal du være mindst 25 år samt som udgangspunkt have bestået dansk og matematik ved Folkeskolens Afgangsprøve med karakteren 02 eller derover.

Du bliver desuden optaget på baggrund af en realkompetencevurdering, der har afgørende betydning for længden af din samlede erhvervsuddannelse for voksne efter følgende regler:

  • Har du mindst to års relevant erhvervserfaring, springer du grundforløbet over og er undtaget karakterkravet. Du går derfor direkte i praktik
  • Har du op til to års relevant erhvervserfaring eller forudgående uddannelse, deltager du på et EUV-grundforløb á 20 ugers varighed efterfulgt af praktik
  • Har du ingen relevant erfaring eller forudgående uddannelse, vil dit grundforløb vare op til 40 uger, før du kan gå i praktik

Kontakt Campus Vejle og hør mere om dine muligheder.

Kontaktinfo

Campus Vejle

Boulevarden 48
7100 Vejle

 Vis telefonnummer
www.campusvejle.dk

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af EUV - Erhvervsuddannelse for voksne endnu. Bliv den første!