Vis studentum.dk som: Mobile

Tag en uddannelse i Vejle, der former din fremtid

Har du været væk fra skolebænken i nogle år og måske arbejdet ufaglært i butik eller på kontor? Eller er du måske lige gået ud af folkeskolen og overvejer en fremtid som faglært? På Campus Vejle er du i centrum. Her får du en erhvervsuddannelse, der bygger videre på din viden og dine kompetencer krydret med spændende udfordringer, der modner dig både fagligt og som menneske.

En erhvervsuddannelse på Campus Vejle er nemlig meget andet end at gå i skole. Der er også virksomhedsbesøg, projektforløb og studieture såvel som masser af motion og sjov i hverdagen lige fra fodboldturneringer til fredagscafé og aktivitetsdage, der giver dig ny inspiration til din fremtid. 

Uddan dig til fremtiden med en erhvervsuddannelse på Campus Vejle

Skræddersy din erhvervsuddannelse til din baggrund og dine drømme

Mulighederne er mange for dig, der overvejer at tage en erhvervsuddannelse på Campus Vejle. Alt efter din baggrund og dine ambitioner kan du vælge imellem:

  • Den nye EUD - 1 års grundforløb og 2 års praktik for dig, der kommer direkte fra folkeskolen
  • EUD Student - 5 eller 10 ugers grundforløb for dig, der allerede har en gymnasial uddannelse
  • EUV - 0 - 40 ugers grundforløb efterfulgt af hovedforløb eller videregående uddannelse
  • EUX  Business - 2 års grundforløb efterfulgt af 2 års praktik eller videre uddannelse 

Fælles for alle erhvervsuddannelserne er, at du får en kombination af obligatoriske grundfag, valgfag og profilfag. Mangler du blot enkelte EUD-, EUX- eller HG fag, kan du desuden tage dem i Åbent Læringscenter, hvor du arbejder selvstændigt i et trygt og fleksibelt læringsmiljø.

 

Uddan dig i et innovativt studiemiljø med en international dimension

På Campus Vejle bliver du en del af et ambitiøst studiemiljø med konstante udfordringer og muligheder for udvikling. På alle erhvervsuddannelser er fagligheden høj samtidig med, at du kommer tæt på virkeligheden i den branche, som du uddanner dig til gennem virksomhedsbesøg og projekter med afsæt i virkelige udfordringer fra erhvervslivet.

Drømmer du om at arbejde på kontor eller i butik i udlandet? Som EUD studerende hos Campus Vejle har du chancen for at komme tre uger i praktik i udlandet i London eller Dublin.

Overvejer du at tage en erhvervsuddannelse i Vejle? Læs mere om dine muligheder under de enkelte uddannelser neden for eller kontakt Campus Vejle allerede i dag og kom nærmere din drøm for fremtiden.

Vis alle uddannelser fra Campus Vejle

Uddannelser

Kontakt

Campus Vejle

Boulevarden 48
7100 Vejle

 Vis telefonnummer
www.campusvejle.dk


Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Campus Vejle endnu. Bliv den første!