Vis studentum.dk som: Mobile

Bindevævsterapi

Akademi for Bindevævsterapi - Uddannelse i kropsterapi

Drømmer du om at arbejde med menneskers fysiske problematikker, at kunne hjælpe mennesker med at få ansigtet eller kroppen tilbage til sin oprindelige form. 

Eller måske vil du bare gerne vide mere om bindevævet, og hvorfor det er godt at kunne arbejde med dette?

Akademi for Bindevævsterapi tilbyder uddannelser og kurser hvor udgangs punktet er bindevævet. Vi har mange års erfaring med selv at udføre Rolf Metoden, ALT ansigtsløft, fysioterapi og ikke mindst bindevævsterapi.

Vi mener, det er vigtigt, at man ser kroppen som en helhed, når man behandler. Vi ønsker at lære andre at finde årsagen til klientens problem i stedet for blot at behandle symptomerne.

Når kroppen gentagende gange bliver udsat for stress og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, så mindskes den elasticitet, der ellers er i bindevævet. Det kan medføre smerter og skævheder i kroppen.

Med en uddannelse som certificeret bindevævsterapeut opnår du viden omkring bindevævet, kroppen og vil kunne afhjælpe mennesker med traumer, stress, korrektion af ansigt eller krop.

Årets vindere af Danish Beauty Award 2020, Bedste skønhedsbehandling!

Bindevævsterapi har med deres uddannelse A.L.T. vundet årets Danish Beauty Award 2020, og dommeren fra konkurrence skrev følgende omkring behandlingen: ”En helt igennem fantastisk behandling. Sjældent set forandring efter en enkelt behandling. Næsten som makeup du påfører den ene side og dernæst den anden. Du ser en tydelig forandring ved arbejdet med muskulaturen. En holistisk oplevelse for hele kroppen, så du svævende går fra behandlingen med et harmonisk udseende.”
Er du interesseret i at lære denne fantastiske behandling? Så har du chancen nu på vores A.L.T. uddannelse!

Bedste skønhedsbehandling


Vis alle uddannelser fra Bindevævsterapi

Uddannelser

Private uddannelser
Alternativ behandling Sted Gennemsnit
Ansigtsløft og skønhedsteknikker København
Certificeret ALT terapeut København
Certificeret Bindevævsterapeut Nivå
Kropsterapi
Facia Flow København
fascia realease København

Vis alle

Kontakt mig

Kom I kontakt med Bindevævsterapi
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Bindevævsterapi

Rosendalsgade 8
2100 København Ø

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Bindevævsterapi

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Bindevævsterapi endnu. Bliv den første!

Åbent hus
august 2022
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Det siger andre om skolen
Christina, tidligere kursusdeltager

”Hele uddannelsen har været som en fantastisk rejse gennem kroppen og sindet. Noget af det mest spændende jeg har lært på uddannelsen har været koblingen mellem krop og sind.

Det der har overrasket mig mest på uddannelsen, var på egen krop at mærke, hvor stor effekt denne blide behandling har!

Jeg er blevet dygtig til at se på kroppen som en helhed og danne mig et billede af, hvorfra klientens problemer kan komme og ikke mindst, hvordan de kan slippe smerter og ubehag.

Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til andre, da jeg har fået nogle helt nye og meget effektive redskaber til at hjælpe mine klienter med deres udfordringer!”

Læs mere
Censor Ajarose Mørkeberg Segoua,...

"Det var en både faglig og god oplevelse. Marie og Katrine er inspirerende og dedikerede undervisere som har givet deres elever en god og solid helhedsorienteret værktøjskasse til fremtidige behandlinger. Jeg oplevede hos deres elever anatomisk viden, såvel som indsigt i bindevæv, holdning og meridianlære, og også fin indsigt i psykens påvirkning på kroppen."

Læs mere
Mette, kursusdeltager, 2019

"Jeg kan varmt anbefale Akademi for bindevævsterapi - Jeg har været kropsterapeut i 16 år og har alligevel fået masser af viden med mig hjem."

Kundecase
Agnete, nyuddannet bindevævstera...

”Det har været en utrolig spændende rejse jeg har været på - at lære bindevævsterapi/ massage er helt forunderligt. Jeg har ikke bare lært et håndværk, men fået grundig indsigt i hvordan muskulatur og bevæge- apparatet hænger sammen.

Underviserne, Katrine og Marie, har et vildt højt fagligt niveau, er dedikerede og er begge meget ambitiøse. De skaber et udbytterigt læringsmiljø, hvor der hersker stor koncentration og megen latter.

Det, der har overrasket mig mest, er hvor effektiv bindevævsterapi er. På et tidligt tidspunkt under uddannelsen, kunne jeg mærke mine hænders indflydelse på bindevæv og muskler. Jeg oplevede, at den behandling jeg var i gang med at lære, virkelig kunne afhjælpe spændinger.

Fordi jeg under uddannelsen har fået så mange værktøjer til diagnosticering og behandling, føler jeg mig tryg og rigtig godt klædt på til at tage imod kommende klienter.

Hjertelig tak for en fantastisk uddannelse!”

Læs mere