Vis studentum.dk som: Mobile

Bliv Helse- og Sportsmassør

At Work
Udbyder: At Work
Længde: Fra 4 til 8 uger
Pris: 9.450 DKK Momsfri
Uddannelsesstøtte: Ja
Heltid/deltid: Heltid/deltid
Uddannelsestype: Private uddannelser
Startdato
Frederiksberg
Løbende opstart 
København
Løbende opstart 
Roskilde
Løbende opstart 

Om uddannelsen

Sportsmassør

Tag en uddannelse som Helse-og Sportsmassør

Bliv Helse- og Sportsmassør - Kun 9.450 kroner - Vælg mellem 4 byer

Det lærer du på uddannelsen

Du lærer at give dine kunder en professionel massage med fokus på wellness og velvære, og du vil ligeledes kunne tilbyde massage inden sportspræstation, samt restituerende massage efter fysisk/sports aktivitet.

Du lærer at give en koreograferet helkrops helsemassage der varer 30-45 minutter, og ligeledes en koreograferet helkrops sportsmassage af ca. 60 minutters varighed. Massagekoreografierne kan gives som hel- eller delkropsmassager, alt efter dine kunders ønsker og behov.

Som helse- og sportsmassører lærer du om kroppens basale anatomi og fysiologi, med særligt fokus på bevægeapparatet. Du lærer også, hvordan du kan arbejde professionelt med kundeservice, og sikre dine kunder en god og tilfredsstillende oplevelse.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til dig, som ønsker at kunne tilbyde professionel helse- og sportsmassage, med fokus på velvære og præstationsfremme og restitution, uden at skulle arbejde med muskulære problemer og egentlig skadebehandling. 

Indhold og uddannelsesforløb

Uddannelsen består af undervisning i massage, fordelt på 50 lektioner, samt anatomi og fysiologi fordelt på 20 lektioner. Undervisningen veksler mellem teori og praksis. 

Massage

Teori

 • Virkningen af massage
 • Kontraindikationer (hvornår må man ikke give massage)
 • Lejring
 • Arbejdsstillinger
 • Kundepleje
 • Produkter, olier m.m.
 • Hygiejne

Praktisk

 • Helsemassage, helkrops koreografi
 • Ansigtsmassage, koreografi
 • Inciterende og stimulerende pre-sports massage for ben og arme
 • Sportsmassage, helkrops koreografi

Faget afsluttes med en 30 minutters praktisk massageeksamen, hvor du skal give massage til en ekstern censor, der er uddannet fysiurgisk massør eller massageterapeut. Eksamen vurderes som bestået eller ikke bestået. 

Anatomi og fysiologi

 • Basal fysiologi
 • Basal anatomi og bevægeapparatet

Faget afsluttes med en online eksamen, med 20 spørgsmål, der skal besvares indenfor 30 minutter. Der forudsættes 60% rigtige svar, for at bestå. Eksamen vurderes som bestået eller ikke bestået. Har du gennemført At Work Skolens uddannelse til Fitnessinstruktør, så behøver du ikke tage online eksamen i anatomi og fysiologi.

Videreuddannelse

Underviserne på uddannelsen her er erfarne massører, der sikrer dig kvalitet i anvendelighed, og konkrete kompetencer, du kan bruge som supplement til anden uddannelse – f.eks. som Personlig Træner, frisør, kosmetolog, holdtræner eller kostvejleder – eller som selvstændig ydelse/produkt.

Få information

Vil du vide mere om Bliv Helse- og Sportsmassør? Udfyld dine kontaktinformationer her.

  Kontakt skolen

  Få mere information

  Vis din interesse

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinfo

At Work

Mynstersvej 5
1827 Frederiksberg C

 Vis telefonnummer
www.atwork.dk