Vis studentum.dk som: Mobile

Stylist uddannelse i København

Art of Style and Make-up
6-11 måneder
Dansk
Nej
Deltid
Private uddannelser
København

Video

     

Om uddannelsen

Stylist uddannelse

Professionel Stylist Uddannelse i København

Drømmer du om at arbejde som stylist på verdens modescener? Så er en Stylist Uddannelse lige noget for dig.

Stylist og makeup uddannelsen er en bred erhvervsuddannelse, der giver eleverne indsigt og viden omkring stylistens mange forskelligartede funktioner. På stylist og makeup artist uddannelsen lærer du altså både om styling som helhed, hvor makeup, hår og tøj går op i en højere enhed, men også om de forskellige områder hvor der ofte stilles meget specifikke krav til en stylist. Det er områder som reklame, film og tv, samt fotoshoots at stylist og makeup artist uddannelsen klæder dig på til at håndtere. Stylist og makeup uddannelsen er opdelt i moduler, hvor du kommer vidt omkring.

Make-up artist uddannelse på 5,5 eller 11 måneder

Uddannelsens længde varierer alt efter, om du vælger daghold eller aftenhold. På daghold modtager du undervisning mandag til fredag fra 9-15 de første to mdr., hvorefter der kun er undervisning torsdag til fredag. Tager du uddannelsen på daghold er længden 5,5 mdr. Vælger du aftenhold tager uddannelsen 11 mdr., hvor du vil modtage undervisning mandag-tirsdag kl. 16.00-21.00.

Få information

Uddannelsens indhold 

Uddannelsen består af 4 moduler, der indeholder følgende: 

Modul 1

På første modul af stylist uddannelsen, får du i grove træk en grundforståelse for selve branchen stylistdelen, gennemgår man i grove træk grundforståelsen for selve branchen, hvilket bl.a. indbefatter: Hjemmeside portfolio, reklame og markedsføring,  billedebehandling, personlig styling m.m.

På makeup delen af modul 1 lærer du bl.a. om aldersforandringer, morfologi, hydtyper, farvelære, vipper og bryn, naturlig- og dagmakeup m.m.

Modul 2

Modul 2 er den redaktionelle del, hvor man kommer i dybden med trend -og mode begrebet. Udover trend spotting og -forståelse, vil du lære om herrestyling, brudestyling, typestyling, PR og genbrugsguld. 

På makeup-delen af modul får du lov til at prøve kræfter med aften-, foto-, galla-, show-, ældre-, herre-, brille-, kvik-  og trend makeup. Du vil også lærer at lægge makeup med en airbrush maskine.

Modul 3

3. modul på uddannelsen består af et historisk modul, der ligger grundfundamentet i en stylists arbejde. Historie giver viden til at udvikle nye spændende trends og gengive bestemte stemninger og billeder, der kan vække følelser og skabe relationer. På dette modul kommer man igennem ægyptisk og græsk oldtid og hele vejen op til nu. 

Under hver periode gennemgår man de elementer der har lagt basis for tidens mode. Såsom samfundet, kunsten og ikke mindst musikken.

Modul 4

Dette afsluttende modul handler om det at style til de levende medier som film, Tv, teater osv. der er fokus på styling hele vejen rundt om modellen. På makeupdelen er der stort fokus på avantgarde makeup, nyeste trends, fotomakeup samt bliver der trænet i alle lærte makeupper fra de tre første moduler. 

Ansøgning og adgangskrav

Du skal have afsluttet folkeskolens 9. klasses afgangseksamen.

Pris

Pris: Kr. 49.800,- kan deles i flere betalingsrater (6000 kr. ved pladsreservation og 11 rater á 3.982 kr for aftenhold eller 7 rater á 6.258 kr for daghold). Ved kontantbetaling gives en rabat på kr. 1.200. Prisen er inkl. Hårstylingskursus.

Materialer: 7.800,- kr. som betales inden skolestart og som indeholder MAC og Makeup studio produkter samt 1.800 kr. for materialer til hårkursus.

Få information

 

Kontaktinfo

Art of Style and Make-up

Kongens Nytorv 21B
1050 København

 Vis telefonnummer
www.styleandmakeup.dk

Evalueringer

Mia
(5)
Jeg er uddannet stylist og makeupartist på art og style og kan varmt anbefale skolen hvis man har brug for at få kickstartet sin karriere inden for beauty/mode branchen.
Amalie
(5)
Super skønt sted med søde lærere og en god mulighed hvis man er til makeup og styling🌟 Man får både lov til at være kreativ på sin egen måde og arbejde med bestemte teknikker🌸 Ville helt klart anbefale dette sted til kommende makeup artister og stylister 💖
Csilla
(5)
Jeg, som fotograf tog en stylist uddannelse hos Art of Syle and Make-up og det har jeg ikke fortrudt. Jeg har lært utrolig meget om hvordan man lægger skøn make-up, laver enklere håropsætninger, historisk styling osv... Jeg er ikke beroende mere af stylister og make-up artister for at lave mine art portrætter. Linda og hendes dygtige hold kan sø...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Stylist uddannelse i København

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 23 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Mens jeg gik på skolen tog jeg e...

"Senest har jeg så været ved Det Kongelig Teater i 2 år og siden 2005 har jeg lavet Af Banen med Lars Bom, Anden På Coke."

Kundecase
Da jeg var færdig på Art of Styl...

"Skolen var mit springbræt til ikke mindst en ny uddannelse, men en ny verden med et nyt kæmpe netværk og et nyt drømmejob."

Kundecase
Jeg fik meget mere end jeg kunne...

Det vigtigste har for mig været, at jeg har lært at arbejde med kreative processer og arbejde ud fra meget mere personlig tænkning.

Kundecase
Jeg har udviklet mig rigtig mege...

"Jeg var rigtig glad for, at jeg fik færdiggjort min uddannelse. Jeg har udviklet mig rigtig meget, især min kreative side."

Kundecase
Det er den fedeste følelse når j...

"Jeg bliver ofte kontaktet af folk jeg tidligere har arbejdet sammen med, som gerne vil have mig ud igen. Det er den fedeste følelse når jeg ved, at jeg har gjort det godt."

Kundecase
Jeg var solgt på uddannelsen med...

"Jeg fandt skolen “Style and Makeup” og fik tilsendt materiale på uddannelsen. Da jeg læste om alle de ting jeg kunne lære på uddannelsen, så var jeg solgt. Det var jo lige nøjagtigt det, jeg gerne ville fremadrettet."

Kundecase