Vis studentum.dk som: Mobile

Hvordan bedømmer tidligere elever Professionel Make-up kursus på 10 uger?

Gennemsnit 5

Baseret på 3 evalueringer

Emilie
Jeg tog min uddannelse som makeup artist og hår stylist på Art of style and makeup. Jeg vil til hver en tid anbefale skolen her. Man bliver udrustet på alle måder, lærerne tager sig tid til den enkelte elev og man får mulighed for at blive sendt ud på opgaver, så man har en hvis erfaring inden man skal stå på egne ben. Alle som brænder for...
Vis alt
Martina
Undervisningen på skolen er super godt og lærerig. Man kommer igennem de forskellige basis ting for at lægge en flot make-up og alle kan være med. Lærerne er rigtig gode da de er gode til at lære fra sig og opmuntre eleverne. Meget professionelt og ligger centralt i København. Kan klart anbefale det til alle. Et kursus der er pengene værd.
Sarah
Jeg gennemførte makeupkurset allerede i 2007. Man lærer så mange kundskaber inden for makeuppen på så få dage, og får lov til at udføre mange forskellige make-upper (hverdags, brille, brude, galla mm. ). Teknikkerne når at komme helt ind på huden. Det er enormt spændende at arbejde med professionel makeup!

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide