Hvordan bedømmer tidligere elever Art of Style and Make-up?

Gennemsnit 4,9

Baseret på 23 evalueringer

Maria

Super god uddannelse 😀

Mia

Super professionel og seriøs undervisning..

Juliane

Helt igennem fantastisk sted 👍😊

Nathja

Super kompetente undervisere. Linda og hendes team er fantastiske. Kan klart anbefales!

Olga

Kan klart anbefales. Fem stjerner fra mig! 🌟🌟🌟🌟🌟

Martin

Utrolig professionel skole, med stor erfaring inden for makeup. Kan kun anbefale. 5 stjerner fra mig.

Natasja

Fantastisk skole, bonus på denne skole er helt klart alt det ekstra man får med sig udover skøn makeuppen 😊

Henriette

Kunne man give mere end 5 stjerner, så havde jeg bestemt gjort det! Meget stort 12 tal herfra 😍💃

Caroline

Havde et helt fantastisk års tid som makeup artist, og fandt ud af at jeg helt klart skulle leve med kreativitet i fokus. Er super glad for de evner og venner jeg fik med derfra :)

Mia

Jeg er uddannet stylist og makeupartist på art og style og kan varmt anbefale skolen hvis man har brug for at få kickstartet sin karriere inden for beauty/mode branchen.

Katrin

Kan klart anbefale Art of style and makeup skolen på Kongens Nytorv. Linda og hendes team er helt igennem fantastiske. Virkelig god undervisning! Hvis du drømmer om at arbejde i skønhedsbranchen eller modeverdenen, så spring ud i det. Du vil ikke fortryde det!

Stine

Super god skole med rig mulighed for at skabe gode forbindelser til folk i samme branche! Professionelle undervisere på små intime og seriøse hold!

Amalie

Super skønt sted med søde lærere og en god mulighed hvis man er til makeup og styling🌟 Man får både lov til at være kreativ på sin egen måde og arbejde med bestemte teknikker🌸 Ville helt klart anbefale dette sted til kommende makeup artister og stylister 💖

Linett

Jeg kommer fra Jylland og valgte at tage uddannelsen på Art of Style i København. De tilbyder et langt uddannelsesforløb i dybden hvor man både arbejder med kommercielle beautylooks men også arbejder med historisk makeup samt nicher som Ansigtsmaling som jeg sidenhen har haft enormt stor gavn af at kunne i mange forskellige sammenhænge.

Csilla

Jeg, som fotograf tog en stylist uddannelse hos Art of Syle and Make-up og det har jeg ikke fortrudt. Jeg har lært utrolig meget om hvordan man lægger skøn make-up, laver enklere håropsætninger, historisk styling osv... Jeg er ikke beroende mere af stylister og make-up artister for at lave mine art portrætter. Linda og hendes dygtige hold kan sø...

Vis alt
Louise

Jeg tog make-up artist uddannelsen hos Art og Style og jeg vil på det varmeste anbefale skolen. Man får en grundig undervisning indenfor alle former for makeup og stemningen er rigtig god. Uddannelsen gav mig alle de værktøjer jeg skulle bruge for at komme godt ind i branchen og jeg har efterfølgende fået job på Teater og også indenfor tv.

Emilie

Jeg tog min uddannelse som makeup artist og hår stylist på Art of style and makeup. Jeg vil til hver en tid anbefale skolen her. Man bliver udrustet på alle måder, lærerne tager sig tid til den enkelte elev og man får mulighed for at blive sendt ud på opgaver, så man har en hvis erfaring inden man skal stå på egne ben. Alle som brænder for...

Vis alt
Pia

Jeg har deltaget i kursus og jeg kan sige at lærerne var yderst kompetente, lokalerne perfekte og stemningen var altid positiv. Undervisningen var godt tilrettelagt og materialet var velbeskrevet. Det var en god blanding af forberedelse, undervisning og til sidst afprøve det lærte. Spændende og sjovt! Jeg kan kun anbefale uddannelsen hos Art of ...

Vis alt
Martina

Undervisningen på skolen er super godt og lærerig. Man kommer igennem de forskellige basis ting for at lægge en flot make-up og alle kan være med. Lærerne er rigtig gode da de er gode til at lære fra sig og opmuntre eleverne. Meget professionelt og ligger centralt i København. Kan klart anbefale det til alle. Et kursus der er pengene værd.

maria johnsen

Top professionel undervisning af erfarne undervisere , man får lært meget inden for faget og kommer med ud på forskellige jobs og prøver det af.

Sarah

Jeg gennemførte makeupkurset allerede i 2007. Man lærer så mange kundskaber inden for makeuppen på så få dage, og får lov til at udføre mange forskellige make-upper (hverdags, brille, brude, galla mm. ). Teknikkerne når at komme helt ind på huden. Det er enormt spændende at arbejde med professionel makeup!

Sarah

Jeg tog hårkurset i 2008 og har haft rigtig god brug af det siden. På kurset lærer du alt fra hverdagens håropsætninger til gallaopsætninger og endda til hvordan man påsætter extentions i håret. Det har været 10 spændende og lærerige uger, og det har været en kæmpe fornøjelse at gå på Art of Style and Make-up med dygtige undervisere og en dejlig...

Vis alt
pl

I modsætning til feks usa hvor hver enkelt funktion i film make up er specialiseret, har man i europa tradition for at en makeupartist skal kunne ALT. Det kræver noget at kunne både støbe masker, lægge skønmake up og sætte skaldepander på men art of style & makeup giver en glimrende all round udannelse.

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide