Private uddannelser

Airbrush kursus

Art of Style and Make-up, i København
Længde
2 dage
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
2 dage
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside

Om uddannelsen

OBS! Der er pt. ingen nye startdatoer på skolens uddannelser

Airbrush kursus

Professionelt airbrush kursus hos Art of Style and Make-up for branchefolk

Arbejder du allerede med make-up eller styling, og vil du gerne udvide dine kompetencer? Har du et ønske om at lære de grundlæggende teknikker i airbrushing? Eller kender du til airbrushen, men mangler mere erfaring? Så er dette kursus det rette for dig.

I modsætning til almindelig makeup, hvor du smører foundation på din hud, sprayer airbrushen en let tåge af makeup, der får huden til se naturlig ud. Det lægger sig fint og jævnt på huden og giver et fejlfrit resultat fyldt med glød.

Airbrush makeup er især velegnet til at dække rødme, pigmentpletter, urenheder og lignende uden du har den tunge følelse af makeup. Hemmeligheden bag det flotte resultat er, at din egen huds glød skinner igennem og giver illusionen af, at huden er perfekt. Du bestemmer selv, om du ønsker en let eller meget dækkende makeup.

 

Indhold på airbrush kursus

Under dette kursus vil du komme igennem alle teknikker, så du kan anvende din airbrush professionelt. I vores undervisning fokuserer vi på, at du får praktisk træning, som gør dig tryg i arbejdet med din airbrush. 

Kurset har en varighed af 2 dage med én underviser, der vil sørge for at give dig en professionel og grundig undervisning. 

Airbrush kurset omfatter følgende:

  • Teknik
  • Concealer
  • Foundation
  • Contour
  • Highlight
  • Blush
  • Bryn
  • Øjenskygger
  • Øjenbryn
  • Liner
  • Vedligeholdelse af airbrush

Vores undervisere er dygtige makeup artister, der underviser i Dinairs produkter. Efter endt kursus vil du blive certificeret Art of Style and makeup airbrush makeup artist. 

Lokation

Vores undervisning på dette kursus foregår på vores skønne lokaler på make-up artist skolen på Kgs. Nytorv i hjertet af København. Lokalerne på skolen har de perfekte omgivelser og gode forhold med spejle, lys og høje stole.

Praktisk om kursus i airbrush

Kurset har plads til maksimum 8 deltagere og inkluderet i kursusprisen er et skolekit med airbrush samt mange grundigt udvalgte farver i Dinairs sortiment. Du har desuden mulighed for at tilkøbe ekstra Dinair produkter ved deltagelse på kurset. 

Lyder dette som det rette kursus for dig?

Kontakt Art of Style and Make-up allerede i dag for tilmelding eller mere information.

Målgruppe

Kurset i airbrush hos Art of Style and Make-up henvender sig til dig, der gerne vil lære de grundlæggende teknikker, samt dig der kender til airbrushen, men gerne vil have en bredere erfaring.

Del af en uddannelse

Denne uddannelse i airbrush hos Art of Style and Make-up indgår som en gratis del af følgende uddannelser:

Pris

Prisen for airbrush kursus hos Art of Style and Make-up er 7.900,- kr. (kursus 3.900 kr. + 4.000 kr. i materialer).

I kursus prisen er iberegnet et skolekit med airbrush, samt mange grundig udvalgte farver i Dinairs sortiment.

Art of Style and Make-up
Kongens Nytorv 21B
1050 København

OBS! Der er pt. ingen nye startdatoer på skolens uddannelser

Er du kreativ og vild med trends? Vil du have en professionel uddannelse indenfor skønhed, styling og makeup? Tag din professionelle erhvervsuddannelse i makeup og/eller styling hos Art of Style and Makeup! Vi har mere end 16 års undervisningserfaring inden...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet