Vis studentum.dk som: Mobile

Tag 2 minutter og hjælp vores udbydere med, hvordan de kan forbedre sig selv under COVID-19-krisen. Mange tak! Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Vil du arbejde med Indretningsdesign?

Uddannelsen til indretningskonsulent indeholder forskellige undervisningsfaglige elementer, som i sin helhed giver en velfunderet indgangsvinkel til faget.

Tidligere Arkitektskolen for indretningsdesign.

Verden forandrer sig. Det gør vi også. Derfor har vi skiftet vi navn til School of Interior Design Copenhagen. I daglig tale SIDC. Det nye navn afspejler både vores ophav og den trendsættende styrke som ligger i byen.

Vi vil fortsat arbejde for, at gøre ny faglig viden relevant og tilgængelig for den studerende, nu med en skarpere profil.


Skolens uddannelse er tilrettelagt i et samarbejde mellem forskellige fagfolk, der hver især har viden og erfaring inden for deres respektive fagområder. Det betyder, at skolens undervisningsmateriale konstant er tidsvarende og optimal i forhold til nutidig praksis.

Arbejd med indretningsdesign lige efter uddannelsen

Undervisningsmaterialet er metodisk tilrettelagt og kombineres med en kvalificeret vejledning, som tager udgangspunkt i den enkeltes niveau og forudsætninger. Herved får den studerende en grundlæggende indføring i alle fagets aspekter, og fagspecifikke kompetenceområder udvikles hensigtsmæssigt.

Det er skolens intention, at den studerende, gennem uddannelsesmaterialet og en professionel vejledning, får opbygget en viden om de forskellige fagområder, der indgår i uddannelsen, samt en indsigt i, hvordan disse fungerer og bruges i praksis.

Det er skolens mål at udvikle den studerendes kompetencer således, at den studerende kan arbejde professionelt efter endt uddannelse og herigennem give den studerendes kreativitet en faglig forankring. Uddannelsen til indretningskonsulent er rettet i mod faglig udvikling og evnen til at handle professionelt. I det følgende kan du læse om uddannelsen til indretningskonsulent, og skulle der herefter være uafklarede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

 

Det lærer du som indretningskonsulent og indretningsarkitekt:

  • kreativitet og faglighed - du lærer at bruge faglighed til at formidle din kreativitet videre
  • kommunikation - du lærer at formidle, lytte og kommunikere mellem kunde og håndværkere
  • tilrettelæggelse og tidsplanlægning - du får forståelse for håndværkeres arbejde og lærer at analysere dit indretningsprojekt

Begge uddannelser i indretningsdesign er udarbejdet af arkitekter, indretningsarkitekter, designere og ingeniører. Når du er færdiguddannet som indretningsarkitekt eller indretningskonsulent, har du kundskaber til at arbejde professionelt med indretningsdesign, boligindretning og indretning af kontor og erhverv.

Studér til indretningsarkitekt hjemmefra

På Arkitektskolen for Indretningsdesign studerer du indretningsdesign via fjernundervisning, så du kan studere hjemmefra. Du har mulighed for at arbejde samtidig med, at du uddanner dig til indretningsarkitekt eller indretningskonsulent.

Når du studerer via e-learning:

  • har du mulighed for at kontakte Arkitektskolen for Indretningsdesign pr. mail, telefonisk eller få en personlig samtale
  • har du mulighed for at få support, hvis du har problemer med inlogning, opgaveløsning osv.
  • modtager du undervisningsmateriale online eller tilsendt som kompendie
  • sender du dine kreative opgaver ind til skolen via almindelig post

Indretningsarkitekter er i høj kurs

Arkitektskolen for Indretningsdesign er en privat uddannelsesinstitution, som blev etableret i 2007. Uddannelserne til indretnings arkitekt og indretnings konsulent er yderst relevante netop nu, da mange mennesker efterspørger fleksibilitet og rummelighed i deres private boliger og på arbejdspladser. Derfor er indretningskonsulenter og indretningsarkitekter i høj kurs.

Vil du vide mere om vores uddannelser i indretningsdesign, så kontakt Arkitektskolen for Indretningsdesign allerede i dag!


Vis alle uddannelser fra School of Interior Design Copenhagen

Hvorfor vælge School of Interior Design Cph?

Fleksibilitet: Du bestemmer selv dit arbejdstempo

Faglighed: Tilrettelagt i et samarbejde mellem forskellige professionelle konsulenter

Frirum: Lad din kreativitet udfolde sig og få et fagligt ståsted

Uddannelser

Private uddannelser
Design
Indretning Sted Gennemsnit
Indretningsarkitekt Flere byer (3)
Indretningskonsulent Flere byer (3)

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med School of Interior Design Copenhagen og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

School of Interior Design Copenhagen

Trekronergade 149
2500 Valby

 Vis telefonnummer
www.arkitektskolen.com


Evalueringer

Gennemsnit 4

Baseret på 1 evalueringer

Anonym
(4)
Jeg kan ikke helt udtale mig om lokalerne for jeg har ikke været der endnu. jeg er nået til lektion 5 og har fået alt den hjælp jeg har spurgt om.
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om School of Interior Design Copenhagen

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Åbent hus
juni 2020
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Det siger andre om skolen
Marie, Miljøkemist

"Marie elsker at fikse og ændre derhjemme og læser til indretningskonsulent. Læs mere om hendes rejse her!"

Læs mere
Tanya, Koordinator

"For mig er det den ideelle studieform, da jeg er alenemor. Jeg har brug for fleksibiliteten"

Læs mere
Maria, Butiksassistent

"Jeg finder generelt hele uddannelsen meget spændende grundet den brede viden og de forskellige arbejdsmetoder. Særligt farvelæren, NCS- systemet og farvernes samspil fangede min interesse"

Læs mere
Sara, Kontormedarbejder

"Sara Adawi læser til interiørkonsulent på Arkitetskolen for Indretningsesign. Læs mere om hendes rejse her!"

Læs mere