Mød farmakonomen, Stine

Farmakonom, StineJeg føler aldrig, min dag har været meningsløs

Stine Bjerreskov er farmakonom og elsker sit arbejde på Horsens Svane Apotek, fordi det giver mening at hjælpe andre.

"Jeg elsker at arbejde med mennesker og sundhed. Jeg går meget op i sundhed, og jeg er rigtig glad for at jeg på apoteket får lov til at bruge min faglighed. Jeg er også glad for, at jeg er i kontakt med mennesker hver eneste dag, når de kommer ind på apoteket fra gaden for at få deres medicin og et godt råd med på vejen."

Arbejde med mening i

"Jeg kan rigtig godt lide at hjælpe andre, og det er der rig mulighed for på et apotek. Det er den bedste grund til at blive farmakonom og arbejde på apotek, synes jeg. Dét at hjælpe andre. Det er nemlig det, man gør.Jeg går aldrig hjem efter fyraften og tænker, at min arbejdsdag har været meningsløs. Jeg elsker at have et arbejde, som giver så meget mening.Det er rigtig vigtigt at have styr på teorien, men jeg kan godt lide, at teori og praksis hele tiden bliver blandet, fordi vi har så meget kontakt med kunderne i hverdagen, når teorien bliver til virkelighed, og jeg rådgiver i skranken."
Læs mere om Farmakonomuddannelsen
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide