Mød farmakonomen, Debbie

FarmakonomSelvom jeg er ung, har jeg mange ansvarsområder

Debbie Rasmussen er farmakonom og ansvarlig for e-handelsløsningen på Ringkøbing Løve Apotek.

"Jeg føler virkelig, at jeg gør en forskel for kunderne, når jeg kommer i god dialog med dem, og jeg kan mærke, at de lytter til min rådgivning. Det synes jeg, er fedt. Det er et stort ansvar, fordi deres medicin tit er meget vigtig for deres sundhed."

Masser af ansvar

"Selvom jeg er ung, har jeg mange ansvarsområder på apoteket. Det har jeg det godt med. Jeg er blandt andet ansvarlig for vores e-handelsløsning, hvor kunderne selv kan se deres recepter og bestille medicin. Jeg er også med til at coache vores elever, og det er super fedt at hjælpe dem i deres udvikling.

Det er også vigtigt for mig selv, at jeg føler, at jeg udvikler mig og bliver bedre til mine opgaver. Jeg har ikke et mål for, hvor jeg skal være om fem eller 10 år, men jeg vil blive ved med at udvikle mig. Så må vi se, hvor det fører mig hen.

Nu og her er det vigtigt for mig at have et arbejde med mening, hvor jeg kan gøre en forskel for andre. Det er derfor, jeg er så glad for at arbejde på apotek."
Læs mere om Farmakonomuddannelsen
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide