Mød farmaceuten, Thomas

Mød farmaceuten, Thomas

Jeg drømmer om selv at blive apoteker en dag

Thomas Kenneth Nielsen-Isaksen er farmaceut og souschef på Hundige Apotek. Han elsker sit arbejde og apotekssektoren.


"Jeg er farmaceut og souschef på Hundige Apotek, og jeg elsker mit arbejde og apotekssektoren. Jeg har det overordnede ansvar for personaleledelse og driften af apoteket. Det betyder, at min hverdag er meget varieret. Jeg kan stå i skranken det ene øjeblik, tage en MUS-samtale med en medarbejder det næste øjeblik og så slutte dagen af med en driftsanalyse.I det hele taget er de mange forskellige opgaver noget af det, som jeg elsker allermest ved at arbejde på apotek. Jeg møder rigtig mange forskellige mennesker. Selvfølgelig i skranken, men også i personaleledelsen, fordi vi har mange forskellige typer på apoteket."

Brænder for ledelse

"Jeg drømmer om selv at blive apoteker en dag. Jeg brænder for ledelse og udvikling, og derfor er det min drøm at stå med det overordnede ansvar for et apotek. Med de mange muligheder, jeg har for at udvikle mig i mit nuværende arbejde, er jeg helt sikker på, at det nok skal lykkes. Jeg er stadig ung, og jeg har masser af muligheder, men jeg har valgt apoteket, fordi det er retningen, som giver mest mening for mig."
Læs mere om Farmaceutuddannelsen
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide