Mød farmaceuten, Kia

Mød farmaceuten, Kia

God rådgivning kræver, at jeg bruger min faglighed

Som farmaceut er Kia Haubro med til at sikre den faglige udvikling på Ballerup Apotek.

"Det er fedt at arbejde på apotek, fordi jeg hver dag bruger min viden om medicin til at gøre en forskel for andre mennesker. Det kan være rigtig alvorligt, hvis de ikke bruger deres medicin, eller bruger den forkert, så god rådgivning kræver virkelig, at jeg bruger min faglighed.

Faglig udviklingI det hele taget er fagligheden meget vigtig for mig. Jeg er blandt andet med til at sikre den faglige udvikling på apoteket. Vi har ansvaret for, at apoteket hele tiden er opdateret på den nyeste viden indenfor vores felt, så kunderne altid ved, at de kan stole på de råd, de får omkring deres medicin og sundhed.
Det betyder også rigtig meget for mig at have et godt samarbejde og et godt forhold til mine superdygtige kollegaer. Jeg elsker, at vi kan se hinanden i øjnene efter en arbejdsdag og sige til os selv, at det klarede vi egentlig ret godt. Når jeg går hjem efter arbejde, er det altid med en god følelse i maven. Hver dag føler jeg, at jeg har gjort en væsentlig forskel for mindst en person."
Læs mere om Farmaceutuddannelsen
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide