Vis studentum.dk som: Mobile

Mød farmaceuten, Kia

Mød farmaceuten, Kia

God rådgivning kræver, at jeg bruger min faglighed

Som farmaceut er Kia Haubro med til at sikre den faglige udvikling på Ballerup Apotek.

"Det er fedt at arbejde på apotek, fordi jeg hver dag bruger min viden om medicin til at gøre en forskel for andre mennesker. Det kan være rigtig alvorligt, hvis de ikke bruger deres medicin, eller bruger den forkert, så god rådgivning kræver virkelig, at jeg bruger min faglighed.

Faglig udviklingI det hele taget er fagligheden meget vigtig for mig. Jeg er blandt andet med til at sikre den faglige udvikling på apoteket. Vi har ansvaret for, at apoteket hele tiden er opdateret på den nyeste viden indenfor vores felt, så kunderne altid ved, at de kan stole på de råd, de får omkring deres medicin og sundhed.
Det betyder også rigtig meget for mig at have et godt samarbejde og et godt forhold til mine superdygtige kollegaer. Jeg elsker, at vi kan se hinanden i øjnene efter en arbejdsdag og sige til os selv, at det klarede vi egentlig ret godt. Når jeg går hjem efter arbejde, er det altid med en god følelse i maven. Hver dag føler jeg, at jeg har gjort en væsentlig forskel for mindst en person."
Læs mere om Farmaceutuddannelsen
Hvad kan jeg blive?

Prøv uddannelsestesten

Din Karriereguide

Danmarks Bedste Studieby

Danmarks Bedste Studieby