Vis studentum.dk som: Mobile

Hvordan bedømmer tidligere elever Yoga & Selvudvikling?

Gennemsnit 5

Baseret på 8 evalueringer

Thomas Lykke Nielsen
(5)
Fantastisk kursus, og virkelig givende og inspirerende mennesker der afholder det. Personlig udvikling er i højsædet! GO GO GO!
Martha Gottlieb
(5)
Jeg har glemt 1000 ting gennem livet, men jeg har aldrig glemt, hvad jeg har lært af dette kursus - stor respekt og en varm anbefaling herfra!
Nicklas Bjerg Hansen
(5)
Hos Alpehøjskolen er du ikke bare et navn på en liste, men et rigtigt menneske, der kan se frem mod udvikling og venskaber for livet. De mennesker, der står bag har virkelig noget på hjertet og du kan godt regne med at de flytter på dig, klæder dig på og giver dig et kram inden de sender dig ud i den store verden igen! Kort sagt: Kom afsted!
Jonas Berg Sørensen
(5)
Vil du også lære at forstå dig selv, dine medmennesker og din omverden, så snak med Alpehøjskolen. Utroligt inspirerende og kompetente mennesker der står bag. Du vil ikke blive skuffet!!!!
Lau Rødbro Johannsen
(5)
De gutter der står bag dette, er nogle af de bedste til design-thinking jeg har mødt! Problemløsere, initiativrige og tager alt med et smil! Samtidigt har de en fantastisk evne til at få alle inkluderet i gruppen, så ingen føler sig udenfor!
Hanna Ingesson
(5)
Har kun en ting at sige: ta på Alpehøjskolen, du vil aldrig fortryde det!
Søren Bo Pedersen
(5)
Jeg har selv haft fornøjelsen af at være under drengene bag Alpehøjskolens' vinger, og magen til lærerig og inspirerende tilgang til det at undervise og at udvikle sig som menneske, skal man lede længe efter. 5 stjerner har de om nogen fortjent!
Mai Rønskov
(5)
ort og godt, ER VILD MED ALPEHØJSKOLEN..... Det starten på alt godt. Nye oplevelser, udfordringer, personlig udvikling, undervisning med kreativitet, nye bekendtskaber, sammenhold, gode grin, ku blive ved. KAN KUN ANBEFALES!!!
Hvad kan jeg blive?

Prøv uddannelsestesten

Din Karriereguide

Danmarks Bedste Studieby

Danmarks Bedste Studieby