Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Yoga & Selvudvikling

Alpehøjskolen
4 uger
Ja
Heltid/deltid
Højskoleophold
Alpe d'Huez

Yoga & Selvudvikling

Yoga

Vi sprænger rammerne for sommerhøjskole

Vi har valgt at flytte det danske højskolegrundlag til Alperne! Vi brænder for at arbejde med mennesker, og vi fyldes af taknemmelighed og ydmyghed, når vi oplever mennesker sætte gang i deres udvikling. Derfor har vi startet Alpehøjskolen, hvor din trivsel og udvikling er vores fokus, og i samarbejde med dine højskolevenner støtter vi dig i at sætte retningen for din egen læring. Vi lærer dig at tænke kritisk og selvstændigt samtidig med, at du får en oplevelse for livet.

Yoga & Selvudvikling som linjefag

Drømmer du om et lykkeligt liv? Det gør de fleste mennesker, men meget sjældent stopper vi op og spørger os selv, hvad det egentlig vil sige at være lykkelig og om vi lever et liv, som bringer os tættere eller længere fra vores mål. I Alpehøjskolen tror vi på, at det liv du lever, er det liv du får. På Yoga & Selvudvikling tager vi på en rejse ind i os selv - en rejse, som kan bringe os tættere på os selv og hinanden. Vi tror på, at denne rejse bliver både bedre og mere lærerig, når vi gør det i fællesskab med andre nysgerrige sjæle. De unikke rammer med bjerge, frisk luft og ro skaber de bedste betingelser for refleksion, nye indsigter, nye veje og nye vaner i livet.

Du er i centrum - glæd dig til fysisk og mental udvikling

På Yoga & Selvudvikling har vi fokus på det hele menneske. Derfor vil undervisningen fokusere på at nære både krop, sind og sjæl. Vi vil vi bl.a. sætte fokus på: 

 • Yoga hver dag. Se frem til bla. Astanga, Hatha, Yin, Vinyasa og Akro Yoga
 • Meditation og afspænding
 • Mindfullness
 • Værdier og integritet
 • Passion og livsretning
 • Motivation og vaneændring
 • Kommunikation - både indre og ydre
 • Selvværd og selvtillid
 • Hvad er mit 'Det gode liv'
 • Kærlighedssprog
 • Behov og selvkærlighed
 • Den mentale kriger
 • Ayurveda

Derudover er vi åbne for lige præcis de emner, som er vigtige for dig. Du er i centrum, din udvikling er i centrum og vores mål er at støtte dig i den.

Undervisningen vil give dig et godt fundament til at fortsætte din udviklingsrejse. Ønsker du at fortsætte med yoga, og evt. tage en yogalæreruddannelse, vil du efter dit ophold stå med kompetencer, som giver dig et stort forspring. Dine undervisere vil hjælpe dig videre og har kontakter i Danmark og store dele af verden, som de hjertens gerne deler med dig.

Selvudvikling

Vores undervisning er: 

 • Inspirerende 
  Vores undervisning skal vække drømme og spørgsmål. Vi vil skabe ambitioner i vores elever.

 • Udviklende
  Vi har et højt fagligt niveau. Vi tager vores rolle alvorligt og sørger for, at alle elever bliver klogere.

 • Involverende
  Vi lærer bedst, når vi reflekterer på egne hændelser. Langt størstedelen af vores undervisning er praktisk.

 • Sjov
  Det skal være sjovt at lære, og det vil undervisningen bære præg af. Læring og sjov går hånd i hånd.

Almen undervisning

Sammen med de andre højskoleelever vil du blive undervist i almen undervisning. Det er emner vi mener er vigtige for alle vores elever at stifte bekendtskab med, både i forhold til egen og fællesskabets udvikling.

Glæd dig til:

 • Hjernen
 • Udviklingszonen
 • Adfærd gennem indre sprog, kropssprog og fokus
 • Public speaking
 • Personlighedstyper
 • Konflikthåndtering

Læs mere om, hvordan du tilmelder dig på Alpehøjskolens hjemmeside. Vi glæder os til at møde dig!

Målgruppe

Unge og voksne mellem 18-30 år.  

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Alpehøjskolen

Alpehøjskolen

Krausevej 3
2100 København Ø

 Vis telefonnummer
www.alpehojskolen.dk


De studerende giver karakterer

Gennemsnit 5

Baseret på 8 evalueringer

Thomas Lykke Nielsen
(5)
Fantastisk kursus, og virkelig givende og inspirerende mennesker der afholder det. Personlig udvikling er i højsædet! GO GO GO!
Martha Gottlieb
(5)
Jeg har glemt 1000 ting gennem livet, men jeg har aldrig glemt, hvad jeg har lært af dette kursus - stor respekt og en varm anbefaling herfra!
Nicklas Bjerg Hansen
(5)
Hos Alpehøjskolen er du ikke bare et navn på en liste, men et rigtigt menneske, der kan se frem mod udvikling og venskaber for livet. De mennesker, der står bag har virkelig noget på hjertet og du kan godt regne med at de flytter på dig, klæder dig på og giver dig et kram inden de sender dig ud i den store verden igen! Kort sagt: Kom afsted!
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Yoga & Selvudvikling

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 24 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
juni 2020
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Det siger andre om skolen
Ane Stausholm Holm, Skiguide Dan...

Efter lærerige og fantastiske dage på Skibelund sidder jeg nu med en følelse af endnu større spænding, glæde og positiv energi. Først og fremmest havde samtlige instruktører og teamledere den fedeste energi. De var altid velforberedte og gjorde et godt og seriøst stykke arbejde. De gjorde det muligt for os at få et helt igennem kanon kursus!

Læs mere
Frederikke Bahnsen, Skiguide Dan...

Det, der gjorde indtryk på mig, er, hvordan andre menneskers positive energi giver mig en positiv energi. Hvordan et smil og et grin smitter igennem en hel folkemængde. Og det er en ud af 100 andre ting, som jeg vil tage med mig videre fra dette guidekursus. Det har været fantastisk at være rystet sammen med så mange herlige mennesker, hvilket, jeg tror, vil give os nogle ubeskrivelige dage i Val T og et uforglemmeligt sammenhold!

Læs mere
Anders Bjerrum, Skiguide Nortlan...

Dagene i Skibelund var for mig en helt igennem fantastisk oplevelse. Når jeg har skullet fortælle venner og familie om, hvordan det var gået, har jeg manglet ord for at beskrive den stemning og den energi, der opstod på de fire dage. Jeg havde aldrig forestillet mig, at det kunne gøre så store indtryk på mig, men jeg skal da lige love for, at det har givet blod på tanden til den kommende sæson i alperne.

Læs mere
Mød Rasmus Fabricius, grundlægge...
Alpehøjskolen

På Alpehøjskolen sætter vi det menneskelige først, og derfor kan du som elev på Alpehøjskolen forvente at lære meget mere om dig selv, om de mennesker du interagere med til dagligt og din egen krop.

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: