Vis studentum.dk som: Mobile

Mød Rasmus Fabricius, grundlægger af Alpehøjskolen

Grundlægger af Alpehøjskolen, Rasmus Fabricius, fortæller om Alpehøjskolen

Rasmus har opholdt sig i rejsebranchen, lige siden han blev student fra gymnasiet.
Med ønsket om at drive sine erfaringer og oplevelser videre, grundlagde Rasmus Alpehøjskolen, hvor hans vigtigste mission er at udvikle de bedste guider gennem menneskelighed, leg og refleksion. 

Læs med her, hvor Rasmus bl.a. fortæller, hvad der gør Alpehøjskolen helt unik og hvad du, som kommende elev, kan forvente af opholdet. 

Hvad var dine bevæggrunde for at starte uddannelsen?Rasmus Fabricius, grundlægger af Alpehøjskolen

Idéen til Alpehøjskolen startede med et ønske om at give unge mennesker en platform, hvor de kan finde mere selvtillid, større selvværd og en generel større forståelse for dét at være menneske. Jeg har arbejdet professionelt med mennesker i over 10 år gennem teambuilding, coaching, undervisning og som højskolelærer, og jeg ser gang på gang, hvor stort et potentiale vi som samfund mister, når vi tilsidesætter læringen om menneskelig indsigt og sociale relationer.

Hvad kan kommende elever forvente af opholdet?

På Alpehøjskolen sætter vi det menneskelige først, og derfor kan du som elev på Alpehøjskolen forvente at lære meget mere om dig selv, om de mennesker du interagere med til dagligt og din egen krop. Vi udfordrer dig personligt, fagligt, fysisk og socialt og sætter undren og nysgerrighed på skemaet.

Hvad er det, der jeres guideuddannelse unik i forhold til andre guideuddannelser?

Vores guideuddannelse er bygget op om højskoleværdier, der sætter fællesskab og almen dannelse i fokus. Den store forskel fra de andre uddannelser er, at vi giver alle vores elever en udtalelse med sig fra kurset og afholder personlige samtaler med den enkelte for at give eleverne det bedste grundlag for en god sæson. Presset fra eksamener og præsentationer har vi fjernet og søger at interagere med hinanden på et menneskeligt plan fremfor gennem test og eksamener.

Hvordan fungerer det med jeres jobgaranti?

Jobgaranti fungerer således, at deltager du engageret og aktivt i dagligdagen på skolen og i undervisningen, er du garanteret job hos vores samarbejdspartnere. Nogle af dem ønsker bl.a. at deres guider er over 21 år. Denne regel kan du komme udenom gennem vores uddannelse.
Vi kan love denne garanti, da vi de seneste 5 år har arrangeret interne kurser, og de guider, vi har uddannet, har alle haft præstationer i top. Derfor kan vi give 100% jobgaranti.Læs mere om Alpehøjskolen

Vil du vide mere?


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Alpehøjskolen og høre mere om deres uddannelser.

Danmarks Bedste Studieby

Danmarks Bedste Studieby

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i udviklingen og dine muligheder på uddannelsesområdet.
Test dig selv