Vis studentum.dk som: Mobile

Service Management

Alpehøjskolen
4 uger
Ja
Heltid/deltid
Højskoleophold
Alpe d'Huez

Om uddannelsen

Servicemanagement

Vi sprænger rammerne for sommerhøjskole

Vi har valgt at flytte det danske højskolegrundlag til Alperne! Vi brænder for at arbejde med mennesker, og vi fyldes af taknemmelighed og ydmyghed, når vi oplever mennesker sætte gang i deres udvikling. Derfor har vi startet Alpehøjskolen, hvor din trivsel og udvikling er vores fokus, og i samarbejde med dine højskolevenner støtter vi dig i at sætte retningen for din egen læring. Vi lærer dig at tænke kritisk og selvstændigt samtidig med, at du får en oplevelse for livet.

Service som linjefag

Frankrig er det mest besøgte land med over 80 millioner turister om året og Alperne bidrager til interessen for Frankrig både om vinteren og om sommeren. Vi giver dig mulighed for at opbygge kompetencerne til at tage afsted og arbejde med turister; vi giver dig samtidig jobgaranti med vores samarbejdspartnere, hvis du gennemfører forløbet.

På Service Management giver bjergene os en legeplads, hvor vi kan udfolde faget i autentiske rammer. Du stifter bekendtskab med:

 • Public Speaking
 • Projektstyring
 • Teambuilding og Teamudvikling
 • Ledelse i praksis og ledelsesstile
 • Personlig ledelse
 • Coaching 
 • Konflikhåndtering
 • Motivationshåndtering
 • Personlighedstyper og egen DiSC profil
 • Adfærd og kulturskabelse
 • Menneskeforståelse og gruppedynamikker
 • Styrkelse af sociale kompetencer

Service

Forløb

Som elev på Service Management linien er det gennemgående tema for opholdet, at du lærer at agere i servicebranchen. Vi giver dig værktøjerne til at tage vare på dig selv, komme i tale med mennesker, håndtere konflikter og få succes i dit team.

I løbet af tiden vil du blive udfordret og få mulighed for at planlægge arrangementer i fællesskab med dine højskolevenner. De kompetencer du tager med fra dit ophold er basale værktøjer som er brugbare i alle situationer som f.eks. i job derhjemme, i dit private liv og du kan anvende dem i din tid som studerende. 

Jobgaranti

Vi arbejder med en række samarbejdspartnere som anerkender Alpehøjskolen og vores kursus. Derfor giver de jobgaranti til dig, som gennemfører dit ophold overbevisende og engageret. I løbet af dit ophold har du personlige samtaler med dine undervisere som gennem anerkendende feedback sørger for, at du kan tage styringen i din udvikling. Det er dine undervisere som overordnet afklarer, om du er klar til at få jobgaranti. Besidder du en optimistisk indstilling og et gå-på mod til at lære er vi overbeviste om, at vi kan hjælpe dig på vej!

Vi har lavet interne guidekurser de seneste 5 år og har en bred forståelse for, hvordan vi kan gøre dig klar til sæsonen.

Er det vigtigt, at jeg kører godt på ski?

Det korte svar er: Nej.

Det lidt længere svar er stadig: Nej. At køre på ski med gæsterne er faktisk forbudt på flere destinationer og kommer du på en destination, hvor du er så heldig at få muligheden for at køre pistevisninger, vil du have kollegaer i dit team som kan tage dette ansvar de første uger, mens du udvikler dig.

Læs mere om, hvordan du tilmelder dig på Alpehøjskolens hjemmeside. Vi glæder os til at møde dig! 

Få information

 

Kontaktinfo

Alpehøjskolen

Krausevej 3
2100 København Ø

 Vis telefonnummer
www.alpehojskolen.dk


Evalueringer

Mads Martiny
(5)
Nogle af de mest kompetente mennesker indenfor guidebranchen. Kan kun anbefales!
Matilda Rahkolin
(5)
Världens bästa skola!
Christian Andersen Rønn
(5)
Alpehøjskolen danner rammen for selvindsigt, personlig udvikling og forståelse for andre. Bag Alpehøjskolen står de dygtigste og mest inspirerende undervisere jeg har haft i mine 2 år som rejseleder. De har hjulpet mig til at blive meget klogere på mig selv men bestemt også på andre. De har vist mig, hvad der er vigtigt at ligge vægt på og hvor ...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Service Management

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Service Management
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 11 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 24 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Anders Bjerrum, Skiguide Nortlan...

Dagene i Skibelund var for mig en helt igennem fantastisk oplevelse. Når jeg har skullet fortælle venner og familie om, hvordan det var gået, har jeg manglet ord for at beskrive den stemning og den energi, der opstod på de fire dage. Jeg havde aldrig forestillet mig, at det kunne gøre så store indtryk på mig, men jeg skal da lige love for, at det har givet blod på tanden til den kommende sæson i alperne.

Læs mere
Ane Stausholm Holm, Skiguide Dan...

Efter lærerige og fantastiske dage på Skibelund sidder jeg nu med en følelse af endnu større spænding, glæde og positiv energi. Først og fremmest havde samtlige instruktører og teamledere den fedeste energi. De var altid velforberedte og gjorde et godt og seriøst stykke arbejde. De gjorde det muligt for os at få et helt igennem kanon kursus!

Læs mere
Mød Rasmus Fabricius, grundlægge...
Alpehøjskolen

På Alpehøjskolen sætter vi det menneskelige først, og derfor kan du som elev på Alpehøjskolen forvente at lære meget mere om dig selv, om de mennesker du interagere med til dagligt og din egen krop.

Læs mere
Frederikke Bahnsen, Skiguide Dan...

Det, der gjorde indtryk på mig, er, hvordan andre menneskers positive energi giver mig en positiv energi. Hvordan et smil og et grin smitter igennem en hel folkemængde. Og det er en ud af 100 andre ting, som jeg vil tage med mig videre fra dette guidekursus. Det har været fantastisk at være rystet sammen med så mange herlige mennesker, hvilket, jeg tror, vil give os nogle ubeskrivelige dage i Val T og et uforglemmeligt sammenhold!

Læs mere