Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Længden varierer
550 DKK Momsfri
Deltid
HF og VUC
Startdato
København
Juli 
August 
Januar 

Hvorfor vælge Akademisk Studenterkursus?

En verden til forskel

Uddannelse i øjenhøjde, humor og højt til loftet

Din succes er vores succes!

Om uddannelsen

GSK

GSK

Har du brug for en opkvalificering i fagene kemi og fysik for at komme videre på dit drømmestudie eller ønsker du at forbedre din karakter? Akademisk Studenterkursus udbyder i samarbejde med Niels Brock Gymnasial Supplering fagene kemi C (fra 0-C-niveau) og fysik B (fra C-B-niveau).

Kemi C-niveau 

På C-niveau arbejdes der med kemiske grundbegreber: Stoffers opbygning; atomer, ioner og molekyler. Vi kommer også ind på forskellige typer simple kemiske reaktioner, og du lærer, hvordan kemiske mængdeberegninger udføres f.eks: ”Hvor meget alkohol kan der dannes af 1 kg sukker”.

I laboratoriet udfører vi simple eksperimenter, hvor vi bl.a arbejder med at håndtere farlige stoffer korrekt og sikkert og med at udarbejde journaler og rapporter over det eksperimentelle arbejde.

En stor del af tiden arbejdes med tematiske emner, hvor andre fag kan indgå. Som eksempler på emner kan nævnes: Cremer og kosmetik, rusmidler, mad og drikke.

Fysik B-niveau

I fysik B vil du blandt andet få indsigt i fysiske processer og fænomener, fx de nyeste astronomiske opdagelser og kosmologiske teorier, radioaktivitet eller simple elektriske kredsløb.

Du skal også lære at opstille og udføre egne fysiske eksperimenter og at analysere og beskrive dine resultater.

I det eksperimentelle arbejde på B-niveau bruges dataopsamling på computer samt relevante matematiske programmer til modellering og behandling af data.

Praktisk information

Kurserne udbydes tre gange om året: I sommerferien som turbokursus, med opstart i juli, i efteråret med opstart i august og i foråret med opstart i januar.

Undervisningen foregår i dagtimerne mandag til fredag i sommerferien, og i aftentimerne mandag og onsdag i efterårssemesteret og forårssemesteret.

Undervisningen foregår på Akademisk Studenterkursus.

Optagelse

or at blive optaget på GSK skal du have afsluttet en gymnasial eksamen, en erhvervsuddannelse med minimum ét fag på C-niveau eller tilsvarende uddannelse fx fra udlandet.

Ansøgning om optagelse skal ske online via Niels Brock.  

Eksamen og diplom

Kurset afsluttes med en mundtlig eksamen.

Pris

Der opkræves et mindre deltagergebyr på 550 kr. pr. fag, hvis din eksamen er mere end to år gammel. Hvis din eksamen er mindre end to år gammel er kurset gratis.

Få information

 

Kontaktinfo

Akademisk Studenterkursus

TITANGADE 13A
2200 København N

 Vis telefonnummer
www.akadstud.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om GSK

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af GSK endnu. Bliv den første!
Åbent hus
juni 2020
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Du vil måske også være interesseret i: