Vis studentum.dk som: Mobile

Akademisk Studenterkursus

Tag din studentereksamen i København på 2 år

Hos Akademisk Studenterkursus har du chancen for at blive student på kortere tid i et uformelt, trygt og målrettet studiemiljø i København. Vælg mellem tre studieretninger på det 2-årige studenterkursus eller sammensæt selv din studentereksamen af STX enkeltfag og studér i dit tempo. 

Fælles for begge alternativer er, at du får de samme fag og niveauer som i gymnasiet. Du har dog ikke idræt, musik og billedkunst. På den måde får du chancen for at blive student på kortere tid. Som noget nyt kan du også tage Arabisk A som en del af din studentereksamen eller som STX enkeltfag.

Hvem tager sin STX på Akademisk Studenterkursus?

Et studenterkursus er for dig, der har afsluttet folkeskolen og endnu ikke har fået en ungdomsuddannelse på stx-niveau. Det betyder, at du kommer til at tage din studentereksamen sammen med andre unge, der typisk er mellem 17 og 25 år og har en af følgende baggrunde efter 9. eller 10. klasse:

  • Et eller flere afbrudte uddannelsesforløb
  • Nogle år i udlandet eller på arbejdsmarkedet
  • En erhvervsuddannelse eller militær uddannelse

Du har det tilfælles med alle de andre kursister på ASK, at du gerne vil starte på en frisk og tage en matematisk studentereksamen eller sproglig studentereksamen. Har du evnerne og viljen, får du det bedste udgangspunkt for at få din studentereksamen, så du kan komme ind på dit drømmestudie.

Hvorfor vælge Akademisk Studenterkursus?

Personlige mentorer, dedikerede lærere, gratis psykolog og coach samt studievejledning med afsæt i din baggrund og dine planer for fremtiden er blot nogle af de fordele, som du får, når du tager din studentereksamen. Du får også adgang til skrivecamps, skrivedage og lektieværksteder. Det giver dig den optimale tryghed og hjælp til at få en god studentereksamen, der åbner døre til din videre vej gennem uddannelsessystemet.

Siden 1924 har unge og voksne taget deres studentereksamen i det levende studiemiljø hos ASK, hvor nærhed og respekt for den enkelte er i højsædet.

Vil du være den næste studerende? Kontakt ASK allerede i dag og hør mere om, hvordan du kommer i gang med dit studenterkursus!


Vis alle uddannelser fra Akademisk Studenterkursus

Video

Er en studentereksamen på to år i stedet for tre noget for dig? Hør tre studerende fra ASK fortælle om studiemiljøet, og hvordan det er at tage den 2-årige STX i København hos Akademisk Studenterkursus. 

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Akademisk Studenterkursus og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Akademisk Studenterkursus

TITANGADE 13A
2200 København N

 Vis telefonnummer
www.akadstud.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Akademisk Studenterkursus

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Akademisk Studenterkursus endnu. Bliv den første!