Mette, kursusdeltager, 2019

"Jeg kan varmt anbefale Akademi for bindevævsterapi. Jeg har taget et 10 dages kursus i bindevævsmassage og er meget tilfreds med undervisningen. Katrine har stor faglig ekspertise og masser af erfaring, det kan tydeligt mærkes.

Jeg har været kropsterapeut i 16 år og har alligevel fået masser af viden med mig hjem. Lokalerne undervisningen foregår i er super lækre og hyggelige, det er også et plus. Hvis du har brug for en basisuddannelse, eller en overbygning, kan du roligt vælge Akademi for bindevævsterapi."
Læs mere om Certificeret Bindevævsterapeut

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Akademi Rosendalen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide