Vis studentum.dk som: Mobile

Medicinuddannnelse på engelsk i Poznan, Polen

Agder Vitenskapsakademi
6 år
Engelsk
Kontakt SU-kontoret på skolen
Heltid
Videregående uddannelse
Poznan
Kontakt for startinformation

Video

Agder Vitenskapsakademi tilbyder en 6 årig Medicinuddannelse på engelsk i Polen.

Om uddannelsen

Læs medicin i Polen på Poznan University

Læs medicin i Polen på anerkendt universitet

Vil du gerne arbejde som læge i Danmark eller i udlandet? Tag din uddannelse i medicin på Poznan University of Medical Sciences (PUMS) i Polen. Du får SU’en med, og uddannelsen foregår på engelsk.

Jobmuligheder i fremtiden

Med en international læge uddannelse kan du arbejde lige, hvor du vil. Lægeuddannelsen i Polen giver dig samme jobmuligheder som medicinstudiet i Danmark. Du kan tage den kliniske basisuddannelse i Danmark.

PUMS - Et universitet med fokus på den faglige udvikling

Poznan University of Medical Sciences (PUMS) er kendt for fremtrædende forskning i mange discipliner og giver studenterne udfordrende studier med fokus på praksis og grundig opfølgning. Det er et traditionsrigt og anerkendt universitet, der tilbyder engelsksprogede uddannelser til farmaceut, tandlæge og læge.

Universitetet beskæftiger mere end 200 professorer og sammenlagt over 1200 akademiske medarbejdere, der årligt producerer flere hundrede videnskabelige artikler til internationale tidsskrifter. Desuden samarbejder PUMS jævnligt med 15 internationale universiteter og afholder årligt op til 10 internationale kongresser.

Alt dette gør sammen med 90 års uddannelseshistorie og et stærkt fokus på såvel den pædagogiske som den akademiske udvikling, at du er garanteret et højt uddannelsesniveau og en uddannelse for livet, hvis du vælger at læse til læge i Polen på PUMS. 

Hvordan er det at bo og studere i Poznan?

Poznan er en behagelig by, hvor de studerende har en tradition for at skabe et godt og inkluderende miljø. Der vil således altid være ældre studerende klar til at vejlede og hjælpe dig, når du ankommer som ny studerende. PUMS tilbyder lejligheder til rimelig pris på fire forskellige sovesale: Eskulap, Medyk, Aspirynka og Wawrzynek. Alle ligger centralt i byen og nær universitetets undervisningsbygninger. 

Poznan er hovedstaden i regionen Wielkopolska (Store Polen) i det vestlige Polen, og byen ligger midtvejs mellem Warszawa og Berlin. Byen er desuden landets tredje største akademiske centrum med over 60,000 studerende fordelt på tolv forskellige videregående uddannelsessteder.

Ansøgning og adgangskrav

Optagelse og adgangskrav

Foruden en bestået gymnasial eksamen skal ansøgere til lægestudiet på PUMS mindst have følgende kombination af naturvidenskabelige fag og sproglige kompetencer:

  • Biologi på B- eller A-niveau i kombination med  Kemi eller Fysik på B- eller A-niveau (Mindst ét af kurserne skal være på A-niveau. Du skal også have mindst 7 eller bedre i karakter)
  • Du skal mindst have 7 i engelsk fra gymnasiet eller afsluttet mindst ét år med engelsk på et højere niveau. Har du ikke dette, kræves der en TOEFL-test.

Vær opmærksom på:

Har du biologi på B- eller A-niveau og kemi på B- eller A-niveau  mangler fysik, kan matematik på B-niveau erstatte fysik på B-niveau, og matematik på A-niveau kan erstatte fysik på A-niveau.

Relevante kurser og fag fra videregående uddannelse kan erstatte manglende fag fra gymnasiet. 

Pris

Priser

  • Ansøgningsgebyr / Processing fee: 85 PLN (ca. 150 DKK)
  • Interviewgebyr / Interview fee: 2500 NOK
  • Administrationsgebyr / Administration fee: 3500 NOK
  • Undervisningsafgift / Tuition fee: 56 000 PLN (ca. 98 000 DKK) 

Lægestudiet ved PUMS er godkendt af SU-Styrelsen og SU-berettiget. 

Få information

 

Kontaktinfo

Agder Vitenskapsakademi

Agder Vitenskapsakademi - Nordic Admission Office
Postboks 422, N-4604 Kristiansand, Norge

 Vis telefonnummer
www.medicalstudies.no

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Medicinuddannnelse på engelsk i Poznan, Polen

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Medicinuddannnelse på engelsk i Poznan, Polen endnu. Bliv den første!