Vis studentum.dk som: Mobile

Medicinuddannelse på engelsk i Bydgoszcz, Polen

Agder Vitenskapsakademi
6 år
Engelsk
Kontakt SU-kontoret på skolen
Heltid
Videregående uddannelse
Bydgoszcz

Video

Den internationale lægeuddannelse på Collegium Medicum foregår på det medicinske fakultet ved Nicolaus Copernius University i Polen. Uddannelsen er på engelsk og du har ret til at tage den danske SU med.

Medicinuddannelse på engelsk i Bydgoszcz, Polen

Tag din lægeuddannelse på engelsk i Polen

Bliv uddannet læge på anerkendt universitet i Polen

Overvejer du at læse til læge i Polen? Via Agder Vitenskapsakademi har du chancen for at blive optaget på den anerkendte 6-årige medicinuddannelse ved Collegium Mediucm Nicolaus Copernicus University i Bydgoszcz. Undervisningen er på engelsk og er tilpasset internationale studenter.  

Optagelse og adgangskrav

Foruden en bestået gymnasial eksamen skal ansøgere til lægestudiet på Collegium Medicum mindst have følgende kombination af naturvidenskabelige fag og sproglig kompetencer:

  • Biologi på B- eller A-niveau samt mindst et andet naturvidenskabeligt fag (matematik, kemi og/eller fysik) på B- eller A-niveau. Du skal have fået mindst 7 i gennemsnit i kurserne og mindst ét af fagene skal være på A-niveau.
  • Du skal have fået mindst 7 i engelsk i gymnasiet eller afsluttet mindst ét år med engelsk på et højere niveau. Har du ikke dette, kræves en TOEFL-test.

Relevante kurser og fag fra videregående uddannelse kan erstatte manglende fag fra gymnasiet. 

Hvordan ansøger du?

Du starter ansøgningen med at sende ansøgningsskemaet sammen med en kopi af dit pas og dine karakterer samt et motivationsbrev på engelsk til cm-byd@uia.no. Øvrige dokumenter kan fremsendes efter et interview. 

Du finder ansøgningsskema og helsedeklarationsskema på Agder Vitenskapsakademis hjemmeside. Her finder du også anden information om ansøgningen samt hvilke dokumenter, der skal sendes sammen med disse skemaer.

Læs medicin på ét af Polens førende universiteter

Collegium Medicum Nicolaus Copernicus University i Bydgoszcz er det medicinske fakultet ved Nicolaus Copericus-universiteterne i Torun. 

Nicolaus Copernicus University (NCU) er et af de største universiteterne i Polen og har 17 fakulteter, 4300 ansatte og næsten 30 000 studenter. NCU har samtidig position som ét af de fem førende universiteter i Polen.

Bydgoszcz er en dynamisk by med 361.000 indbyggere, hvilket gør byen til den ottende største by i Polen. Den er kendt for dens operabygning, musikfestivaler og flere internationale sportsbegivenheder.

Pris

Priser

  • Interviewgebyr / Interview fee: 1300 NOK
  • Administrationsgebyr / Administration fee: 3500 NOK 
  • Undervisningsafgift / Tuition Fee: 44000 PLN (ca. 77 000 DKK)

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Agder Vitenskapsakademi

Agder Vitenskapsakademi

Agder Vitenskapsakademi - Nordic Admission Office
Postboks 422, N-4604 Kristiansand, Norge

 Vis telefonnummer
www.medicalstudies.no Uddannelsens hjemmeside


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Medicinuddannelse på engelsk i Bydgoszcz, Polen

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Medicinuddannelse på engelsk i Bydgoszcz, Polen endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Collegium Medicum gav mig muligh...

Små hold og nære relationer til underviserne, laboratorieundervisning med professionelle læger og løbende entrance tests, der motiverer til endnu mere intensiv læsning er blot nogle af de fordele, som Sujiga Mylvaganam fremhæver ved medicinstudiet ved Collegium Medicum i Bydgoszcz.

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: