Om uddannelsen

Virksomhedssælger

Uddannelsen til Certificeret Sales Manager & Key Account Manager er til dig, der ønsker at arbejde i disse roller eller som Customer Success Manager.

Uddannelsen giver dig en bred base, og efter at have bestået uddannelsen kan du begynde at arbejde med salg.

Studietempoet er valgfrit og varierer af din viden og tidligere erfaringer. Uddannelses består af ca. 8 uger på fuld tid og består af 11 kursusmoduler.

Du er meget velkommen til at tilmelde dig og lade din succesrejse starte eller fortsætte sammen med os!

AT STUDERE TIL CERTIFICERET SALES MANAGER & KEY ACCOUNT MANAGER 

 BETYDER AT:

  • Du starter din uddannelse, når du vil
  • Du studerer, som du vil, med computer, tablet eller mobiltelefon
  • Du bestemmer selv studietempoet
  • Du studerer, hvor du vil

KURSUSPORTALEN

Du får adgang til optagede foredrag i vores kursusportal, hvor du møder vores undervisere med forskellige specialområder. Du vil se korte film med vores undervisere, der præsenterer sig selv og det respektive emne samt har skærmoptagede foredrag i PowerPoint.

Du har også adgang til selve forelæsningsmaterialet i kursusportalen, når det er tid til at lave øvelsesopgaver og opgaver, der sendes til gennemsyn af vores medarbejdere, som derefter giver dig feedback. Du kan også kontrollere dit vidensniveau ved at reagere på diagnostiske tests.

I kursusportalen er der et forum, hvor du kan diskutere og spørge andre kursister og undervisere om kursets indhold. I løbet af dit studie vil du have kontakt med kursuslederen, hvis du støder på spørgsmål eller problemer, og når du får feedback på dine opgaver. Interaktivitet via chat, e-mail og telefon. Løbende i kursusmaterialet er der øvelsesopgaver og indleveringsopgaver, så du løbende kan kontrollere, at du har assimileret materialet på en god måde.

STUDIEPLAN

Indholdsbeskrivelse af hvert kursusmodul:

Modul 1:Købmandskab

Dette kursusmodul har til formål at skabe et godt fundament for dig, der vil arbejde med salg i en virksomhed. Ved at forstå, hvorfor en virksomhed fungerer, som den gør, og hvordan rollen som sælger påvirker og udvikler kunderne.

Modul 2:Købsprocessen for kvalificerede køb

Dette kursusmodul har til formål at skabe forståelse for kundens hverdag og give dig de rette værktøjer som sælger til at kunne påvirke på det rigtige tidspunkt og planlægge dit salg.

Modul 3: Komplekst salg

Dette kursusmodul sigter mod at udvikle din viden og færdigheder omkring styring af kvalificeret og komplekst salg på en personlig måde for at opbygge langsigtede kundeforhold under hensyntagen til virksomhedens behov for kundefordel og rentabilitet.

Modul 4: Social selling - Digitalt salg

Kursusmodulet har overordnet til formål at sætte dig i stand til at planlægge, implementere, analysere og evaluere salgs- og marketingaktiviteter i digitale kanaler og på sociale medier.

Modul 5:Salg til virksomheder — B2B

Kursusmodulet sigter mod generelt at udvikle din viden og færdigheder omkring komplekse B2B-salg.

Modul 6:Salg til den offentlige sektor - B2G

Modulet sigter overordnet mod viden om at kunne overvåge, reagere og påvirke den offentlige sektor som kunde.

Modul 7:Marketing Automation – den digitale leadgenerering

Kursusmodulet har til formål at skabe forståelse for de digitale værktøjer og processer, som marketing automation omfatter. Modulet giver dig mulighed for at have viden og evne til at planlægge, implementere og evaluere digital markedsautomatisering.

Modul 8:Key Account Management - Udvikle en bæredygtig og rentabel kunde

Samarbejdet med Key Account Management handler om at udvikle bæredygtige, langsigtede og lønsomme forretningsrelationer med virksomhedens strategiske nøglekunder. I dette kursusmodul lærer du, hvordan du håndterer analyser for kunder og virksomheder, og hvordan du kan arbejde med opfølgningsarbejde ud fra et rentabilitets- og kundefordelsperspektiv.

Modul 9:Erhvervsøkonomi

I dette kursusmodul lærer du, hvordan en virksomheds mål omsættes til konkrete og målbare budgetter og beregninger. Du får også en introduktion til økonomiske begreber i erhvervslivet.

Modul 10:Business Engelsk og relationer med udenlandske kunder

Formålet med kursusmodulet er at udvikle dine kompetencer, så du som sælger kan indgå i forretningsforbindelser med udenlandske kunder. Fokus vil være på demonstreret forståelse for og hensyntagen til andre kulturer. Du vil også få en gennemgang af vigtige forretningskoncepter på engelsk.

Modul 11:Erhvervsret

Et kursusmodul, der har til formål at skabe en grundlæggende forståelse af den jura, der påvirker salget i B2B-relationer.

Ansøgning og adgangskrav

Vi har brug for at modtage din tilmeldelse skriftligt via kontaktformularen her eller på info(at)academyonline.dk. Angiv, hvilken erhvervsuddannelse eller hvilket kursus, tilmeldingen vedrører.

Eksamen og diplom

Efter godkendte indleveringsopgaver og eksamen har du opfyldt kravene til Certificeret Sales Manager & Key Account Manager.

Pris

Kursusgebyret for uddannelsen til Certificeret Sales Manager & Key Account Manager er 12 989 DKK inkl. moms. Forudbetaling for hvert kursusmodul med 1 181 DKK inkl. moms eller hele uddannelsen mod faktura.

Kursusgebyret inkluderer:

-Forelæsningsmateriale i Kursusportalen gennem skærmoptagelser og film

-Øvelsesopgaver

-Indleveringsopgaver

-Løbende support via e-mail og telefon samt karrierevejledning

-Udstedelse og afsendelse af eksamensbeviser

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sales Manager & Key Account Manager
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Academy Online Denmark

Rådhuspladsen 16
1550 København

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sales Manager & Key Account Manager

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Sales Manager & Key Account Manager endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9